Home / Beauty  / Ο Troey Sivan είναι ο πρώτος make up ambassador της Rabanne!

Ο Troey Sivan είναι ο πρώτος make up ambassador της Rabanne!

Ένα χρόνο μετά τη δημιουργία της Rabanne make up collection, ο Troey Sivan ανακηρύχθηκε ο πρώτος global ambassador της σειράς!

 

Το brand, που ανήκει στον ισχυρό όμιλο Puig, ξεκίνησε τη make up σειρά του πριν από περίπου ένα χρόνο. Η Rabanne ανακοίνωσε τώρα και τον πρώτο make up global ambassador της σειράς της ο οποίος είναι ο Troey Sivan! Ο μουσικός καλλιτέχνης αποτελεί σύμβολο της LGBTQIA+ κοινότητας και μόδας, καθώς και ένας αναδυόμενος super star με 39 εκατομμύρια θαυμαστές στα social media. Ο δύο φορές υποψήφιος για Grammy τραγουδιστής και τραγουδοποιός πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για το νέο Rabanne Fresh Touch Foundation! Το πρώτο foundation του brand προσφέρει 12ωρη κάλυψη και 24 ώρες ενυδάτωση, κυκλοφορώντας σε 30 αποχρώσεις. Ανακαλύψτε το εδώ.

 

 

Ο Troey Sivan και η Rabanne έδωσαν ένα μικρό hint της συνεργασίας τους. Στη μουσική περιοδεία του “Something to Give each other” φόρεσε δύο custom made δημιουργίες από τον creative director Julien Dossena, καθώς και ένα iconic look για το music video Rush. Η μάρκα είχε πάντα ισχυρό δεσμό με τη μουσική. Το team επέλεξε τον Troey γιατί φέρνει κάτι πολύ gender fluid, καθώς το μακιγιάζ τους δε σχετίζεται με το φύλο και ο καλλιτέχνης μπορεί να εκπροσωπήσει αυτήν τη τόσο σημαντική φιλοσοφία.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.