Home / Men  / Ο Tom Holland ποζάρει για την Prada

Ο Tom Holland ποζάρει για την Prada

Tom Holland Prada
Η Prada επιλέγει τον Tom Holland ως πρωταγωνιστή για τη Men’s Spring 2022 διαφημιστική καμπάνια της, με τον David Sims πίσω από τον φακό.

 

Σίγουρα τον απολαμβάνουμε κάθε φορά μέσα στη στολή του Spider-Man και σε κάθε εμφάνισή του στη μεγάλη οθόνη. Ωστόσο, ο Tom Holland ξέρει πώς να υποστηρίζει κάθε στιλιστική επιλογή του in real life. Μάλλον, σε αυτό έχει και τη βοήθεια της διάσημης κοπέλας του και fashion icon, Zendaya. Κι ενώ φουντώνουν οι φήμες ότι ο Tom θα παρουσιάσει τα Όσκαρ του 2022, δεν υπάρχουν αμφιβολίες για το τι θα φορέσει. Ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ανδρική διαφημιστική καμπάνια της Prada για την άνοιξη του 2022.

 

 

Ο πάντα ευρηματικός David Simsσυλλαμβάνει” τον Tom σε εντυπωσιακές πόζες. Μπροστά από πολύχρωμα φόντα, ο Holland εμφανίζεται να παίζει με την κάμερα. Με κάθε κίνησή του τονίζει τη σχέση μεταξύ του σώματος και των ενδυμάτων. Προσαρμόζει το ανοιξιάτικο, κοκκινωπό biker jacket του ή λυγίζει τα χέρια του, φορώντας ένα λευκό Prada πουκάμισο με σχέδια εμπνευσμένα από τη θάλασσα.

 

 

Από το 2016, ο Holland υποδύεται τον Peter Parker, το alter ego του Spider-Man. Η τελευταία ταινία του Spider-Man: No Way Home είναι το μεγαλύτερο blockbuster κατά τη διάρκεια αυτού του κύματος της πανδημίας. Μάλιστα, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της στο Los Angeles, φορώντας ένα εβένινο μεταξωτό custom Prada κοστούμι. To εντυπωσιακό look του ολοκλήρωσε με λευκό πουκάμισο από ποπλίνα και μαύρη γραβάτα.

 

Κεντρική εικόνα: Prada Men’s Spring 2022 ad campaign. ©David Sims/Courtesy of Prada.

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin