Home / Cozyhome  / Ο Tom Dixon παρουσιάζει τον BURST πολυέλαιο

Ο Tom Dixon παρουσιάζει τον BURST πολυέλαιο

Μόλις κυκλοφόρησε ο μεγαλύτερος πολυέλαιος που σχεδίασε το studio του Tom Dixon, o BURST, μέρος του project 24 hours in Milan.

 

Το Μιλάνο είναι μια από τις πόλεις που έχει θεωρείται μια μικρή πρωτεύουσα του κόσμου, γεμάτη πολιτισμό και δημιουργία. Αυτήν την πόλη διάλεξε και ο Tom Dixon, για να παρουσιάσει τα νέα του σχέδια. Το project 24 hours in Milan περιλαμβάνει δύο νέα και εντυπωσιακά κομμάτια, ψηφιακές εκδηλώσεις και ομιλίες από σημαντικούς συμμετέχοντες. Με αφορμή τον εορτασμό του Salone del Mobile, θα τιμηθεί η διοργάνωση, η πόλη και η συνεισφορά της στο design.

 

Courtesy of Tom Dixon Studio

 

Για το συγκεκριμένο event, ο σχεδιαστής και η ομάδα του δημιούργησε το μεγαλύτερο πολυέλαιο τους, μέχρι σήμερα. Εδώ και πολλά χρόνια, ασχολούνται με τον τομέα των φωτιστικών για κάθε χώρο του σπιτιού. Με τον πολυέλαιο BURST, σκοπεύουν να προσφέρουν μια δυναμική και τρισδιάστατη σειρά φωτισμού, χωρίς πολλά αιωρούμενα καλώδια.

 

Courtesy of Tom Dixon Studio

 

Ο BURST θα παρουσιαστεί μέσω GGI στην εκκλησία Chiesa San Nicolao della Flue, που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Ignazio Gardella. Ο ολοκαίνουργιος και μοναδικός πολυέλαιος, αποτελείται από 12 σφαιρικές “μπάλες” και προορίζεται για μεγάλους χώρους και κενούς ορόφους. Εμπνέεται από μοριακές δομές και την εποχή του μέλλοντος, έχοντας ως βάση μια γεωμετρική διαμόρφωση και μια σύγχρονη αισθητική.

 

Courtesy of Tom Dixon Studio

 

www.tomdixon.net

 

Courtesy of Tom Dixon Studio

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.