Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Timothée Chalamet σχεδιάζει για καλό σκοπό

Ο Timothée Chalamet σχεδιάζει για καλό σκοπό

Ο Timothée Chalamet συνεργάζεται με τον Haider Ackermann και σχεδιάζουν ένα φούτερ για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Η πρώτη απόπειρα του ηθοποιού να μπει στον κόσμο της μόδας έχει φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Timothée Chalamet συνεργάζεται με τον Haider Ackermann, τον οποίο και θαυμάζει, και σχεδιάζουν μία φούτερ για να σταματήσει η ανθρωπιστική κρίση στο Αφγανιστάν. Η φούτερ έχει το λευκό για βάση και φέρει ένα μπλε splatter σχέδιο με τα μάτια ενός μικρού παιδιού. Το κείμενο “SILENT SOLDIER” είναι τυπωμένο με πράσινο χρώμα στην κορυφή, μαζί με το “HA+TC A COMMON THREAD”.

 

 

“Εδώ και αρκετό καιρό ο Haider και εγώ θέλαμε να κάνουμε κάτι από κοινού. Μαζί, τον Αύγουστο, τρομοκρατηθήκαμε όταν μάθαμε για τη συνεχιζόμενη ανθρωπιστική κρίση στο Αφγανιστάν και αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε ένα hoodie όπου το 100% των εσόδων θα πάει στο @afghanistanlibre». Το Afghanistan Libre είναι ένας οργανισμός που στοχεύει στην προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών και των παιδιών στη χώρα”, 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.