Home / Men  / Ο Nick Jonas σχεδιάζει μία golf collection

Ο Nick Jonas σχεδιάζει μία golf collection

Nick Jonas

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός Nick Jonas συνεργάζεται με την εταιρεία PXG για τη δημιουργία μίας golf collection.

 

Συνεργασίες μόδας, αρωμάτων, skiwear και ροφημάτων. Ο Nick Jonas, πέρα από ηθοποιός και τραγουδιστής, άρχισε να δραστηριοποιείται και σε πολλά και διαφορετικά projects. Πρόσφατα, έγινε γνωστή η συνεργασία του με την εταιρεία PXG για τη δημιουργίας μίας golf collection, με ρούχα και εξοπλισμό. Η συλλογή περιλαμβάνει περίπου 20 unisex κομμάτια με προσαρμοσμένο το λογότυπο, το οποίο συμπεριλαμβάνει τα αρχικά και των δύο συνεργατών. Για την κυκλοφορία της συλλογής ο Jonas θα στήσει ένα ολοήμερο event σε pop up store στη Νέα Υόρκη.

 

“Ως μη επαγγελματίας παίκτης γκολφ, αλλά λάτρης του, ήθελα να δημιουργήσω κομμάτια που να είναι λειτουργικά. Να είναι, επίσης, άνετα και να χαρίζουν αυτοπεποίθηση ώστε να φοριούνται και εκτός γηπέδου. Η συλλογή έχει μοντέρνο και σύγχρονο στυλ. Με το σύνθημα Break the Boundaries συνδυάζουν με έναν εκπληκτικό τρόπο την άνεση με το στυλ”, δήλωσε ο Jonas.

 

Ο Nick Jonas λατρεύει το golf από την ηλικία των οκτώ. Δεδομένου ότι είναι γνωστός και για τις στιλιστικές επιλογές του, η δημιουργία μίας συλλογής από τον ίδιο ήταν προφανής επιλογή για το brand. Πλέον, μετά την κυκλοφορία της collection, πολλοί θα τον συνδέουν και με το golf!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.