Home / Men  / Ο Maluma στην καινούργια Versace καμπάνια

Ο Maluma στην καινούργια Versace καμπάνια

Versace Baby! Ο τραγουδιστής Maluma, παρέα με τον σκύλο του, πρωταγωνιστεί στην καινούργια Versace καμπάνια.

 

Versace meets music again! Η Donatella Versace δείχνει μεγάλη αδυναμία στη μουσική τελευταία. Μετά την καμπάνια και το runway με την Dua Lipa, σειρά έχει άλλος ένας πετυχημένος τραγουδιστής. O Maluma και ο σκύλος του πρωταγωνιστούν στην καινούργια Versace καμπάνια, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022.

 

“Όταν συνάντησα τον Maluma για πρώτη φορά, ένιωσα αμέσως την ενέργειά του και την ελκυστική του προσωπικότητα. Είναι ένας προνοητικός στοχαστής και δε φοβάται ποτέ να αμφισβητήσει τον εαυτό του. Είναι το είδος του ανθρώπου που κάνει τη διαφορά και κάνει τον κόσμο καλύτερο. Aυτό τον κάνει τον τέλειο άντρα Versace”, δήλωσε η σχεδιάστρια.

 

 

Ο τραγουδιστής χαρακτήρισε την καμπάνια του ως ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ως μία ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Κολομβία, όχι μόνο μέσω της μουσικής, αλλά, πλέον, και μέσα από τη μόδα. Δήλωσε ότι είναι τιμή για τον ίδιο να γίνεται μέλος της οικογένειας και του οράματος της Donatella. Η σχέση του με τον ιταλικό οίκο ξεκίνησε από το Met Gala 2021.

 

 

Ωστόσο, η σχέση του με τη μόδα μετράει και άλλες πετυχημένες συνεργασίες, όπως αυτή με τους Disquared2 και τον Balmain. Στην καμπάνια φοράει πολύ elegant Versace sets, σε έντονα και ζωηρά χρώματα, με special guest τον σκύλο του.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.