Home / Family  / Ο Givenchy γιορτάζει τα 10 χρόνια Frozen!

Ο Givenchy γιορτάζει τα 10 χρόνια Frozen!

Το Frozen γιορτάζει 10 χρόνια κυκλοφορίας και ο οίκος Givenchy συνεργάζεται με τη Disney για μία ειδική παιδική συλλογή!

 

Η αγάπη των παιδιών για την ταινία Frozen είναι το ίδιο μεγάλη- δέκα χρόνια μετά από την κυκλοφορία της. Αυτήν την επιτυχία θέλησε να γιορτάσει η Disney, επιλέγοντας να συνεργαστεί με τον οίκο Givenchy για μία ειδική παιδική συλλογή. Ο κόσμος της Elsa και της Anna συναντάει ένας από τους μεγαλύτερους luxury fashion οίκους. Η σειρά απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια και αποτελείται από επτά κομμάτια, εμπνευσμένα από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς. Το brand αποφάσισε να κινηθεί στα χρώματα του λευκού, του μαύρου και του μπλε.

 

 

Οι μικρές πριγκίπισσες μπορούν να επιλέξουν ένα λαμπερό μπλε φόρεμα με κρυστάλλους και το λογότυπο 4G του Givenchy, για να μοιάσουν με την Elsa. Διακοσμημένο με διχτυωτή φούστα και κεντημένες νιφάδες, μεταφέρει τέλεια τη μαγεία της ταινίας. Η συλλογή περιλαμβάνει ασπρόμαυρα μπλουζάκια με τον Όλαφ και άσπρα με γαλάζια με την Elsa. Αυτά είναι τα iconic κομμάτια του drop, τα οποία όμως ολοκληρώνονται με ασημί μπαλαρίνες, sneakers, shorts και αξεσουάρ!

Η παιδική συλλογή σηματοδοτεί το τέλος της συνεργασίας του οίκου με τη Disney και την ταινία Frozen, αποτελώντας- ταυτόχρονα- και μέρος των εορτασμών των 10 χρόνων από την κυκλοφορία της τόσο πετυχημένης ταινίας.

 

www.givenchy.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.