Home / Men  / Ο Drake κυκλοφορεί τη Nocta X Nike Golf collection

Ο Drake κυκλοφορεί τη Nocta X Nike Golf collection

Μετά την κυκλοφορία του Certified Lover Boy album, ο Drake λανσάρει τη συλλογή Nocta X Nike Golf.

 

 

Το διαρκώς εξελισσόμενο brand του Drake, Nocta, επιστρέφει με μια συλλογή- συνεργασία με τη Nike Golf. Εμπνέεται από την αγάπη του καλλιτέχνη για το άθλημα και τις αναμνήσεις του με τον θείο του Stephan Sher. Αποτελείται από ενδύματα και αξεσουάρ που αναδεικνύουν τις παραδοσιακές σιλουέτες του golf. Με μια μινιμαλιστική αισθητική δεν αναφέρεται μόνο σε παίκτες. Φτιαγμένη από 100% ανακυκλωμένες ίνες περιλαμβάνει 10 κομμάτια, που προσφέρουν άνεση και στυλ, ειδικά φτιαγμένα για να απορροφούν τον ιδρώτα.

 

 

“Μια συλλογή αφιερωμένη σε ένα από τα είδωλά μου. Ένας άντρας που με πήρε υπό την προστασία του και μου έδειξε πολλά από αυτά που είχε να προσφέρει η ζωή και ακόμη περισσότερο τι μπορεί να γίνει η δική σου ζωή, όταν είσαι αφοσιωμένος και πιστός. Η γιαγιά μου Evelyn Sher έχει ένα μέρος ανάπαυσης κοντά στο Club Valley Golf Club και οι διαδρομές και οι επισκέψεις μας σε αυτό το γήπεδο κρατούν μερικά από τα πιο πολύτιμα μαθήματα ζωής μου και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου”, δήλωσε ο Drake.

 

 

 

www.nocta.com

 

Κεντρική photo: Nocta X Nike Golf/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.