Home / Men  / Ο Cillian Murphy είναι η επιτομή της γοητείας

Ο Cillian Murphy είναι η επιτομή της γοητείας

Murphy

Το press tour και οι πρεμιέρες της ταινίας Opppenheimer μάς θύμισαν το τόσο γοητευτικό στυλ του Cillian Murphy!

 

Δύο μέρες για την πρεμιέρα του Barbenheimer! Οι δύο πιο hot ταινίες της χρονιάς κάνουν πρεμιέρα την ίδια μέρα! Ο Cillian Murphy είναι ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Christopher Nolan, Oppenheimer, υποδυόμενος τον “πατέρα” της ατομικής βόμβας. Περιμέναμε πολύ καιρό για να δούμε ξανά αυτό το δίδυμο στη μεγάλη οθόνη- συγκεκριμένα τον ηθοποιό σε ρόλο πρωταγωνιστή σε μία από τις ταινίες του σκηνοθέτη. Ωστόσο, ανυπομονούσαμε όχι μόνο για να δούμε την ταινία, αλλά και τον Cillian ξανά στο κόκκινο χαλί.

 

Οι εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια του press tour ήταν ακριβώς όπως τις θέλαμε. Κράτησε την προσωπικότητά του μέσα από τις εμφανίσεις του, ήταν απόλυτα γοητευτικός και ανέδειξε την ταινία με το vibe που έπρεπε. Επέλεξε loose trousers, T-shirts, blazers και ελαφριά cardigans, όλα σε γήινες αποχρώσεις. Πρόσθεσε καφέ και κόκκινες λεπτομέρειες, άμεσα συνυφασμένες με την ταινία! Η εμφάνιση που μας άρεσε περισσότερο ήταν στην πρεμιέρα της Αγγλίας. Φόρεσε sheer πουκάμισο- κάτι που μας εξέπληξε- και δημιούργησε μία φανταστική total black εμφάνιση!

 

Ανακαλύψτε τις εμφανίσεις του και πάρτε το πιο τέλειο inspo!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos sourse Instagram All photos sourse Instagram

Κεντρική φωτογραφία: Oppenheimer/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.