Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Barry Keoghan ανήκει στο cast της ταινίας Peaky Blinders!

Ο Barry Keoghan ανήκει στο cast της ταινίας Peaky Blinders!

Ο Barry Keoghan όπως ανακοινώθηκε αποτελεί βασικό μέλος του cast της ταινίας Peaky Blinders στο Netflix και δηλώνουμε ενθουσιασμένοι!

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην πλατφόρμα του Netflix -που γίνεται πια ταινία- και είναι ένας από τους πιο. αγαπημένους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Η ανακοίνωση ότι ο Barry Keoghan ανήκει στο cast της νέας ταινίας Peaky Blinders προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού στους απανταχού fans.

 

Σκέψου απλά ότι εκτός από τον υπέροχο, ταλαντούχο και ultra γοητευτικό Cillian Murphy, που θα εξακολουθεί να έχει. τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Tommy Shelby, τώρα θα έχεις ακόμα έναν καλό λόγο να δεις την πολυαναμενόμενη ταινία. 

 

Η επική συνέχεια του πολυβραβευμένου έπους γράφτηκε από τον δημιουργό της σειράς, Steven Knight. Θα είναι παραγωγός μαζί με τους Caryn Mandabach, Murphy και Guy Heeley. Η ταινία θα γυριστεί σε συνεργασία με το BBC Film. 

 

 

Πρόκειται να ξεκινήσει στο Μπέρμιγχαμ τον Σεπτέμβριο, όπως ήδη επιβεβαίωσε ο Knight, με την ιστορία να οδηγεί την. οικογένεια στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, τονίζοντας ότι  θα είναι ένα “εκρηκτικό κεφάλαιο”. Toν Ιούνιο το Netflix. μοιράστηκε μια φωτογραφία ενός ογκώδους σεναρίου, με τίτλο A Peaky Blinders Film, για να αποκαλύψει τα νέα.

 

@pubity

Are you guys excited⁉️ Barry Keoghan has joined the cast of the upcoming PEAKY BLINDERS film, alongside the previously announced Cillian Murphy and Rebecca Ferguson. #RoadTo15Million #Pubity

♬ Murda on the dancefloor sped up – Stan 🙂

 

Ο Keoghan αναδείχθηκε καλύτερος δεύτερος ηθοποιός στα BAFTA το 2023, για τον ρόλο του στο The Banshees Of. Inisherin, και ήταν επίσης υποψήφιος στην ίδια κατηγορία στα Όσκαρ εκείνης της χρονιάς, ενώ ήταν υποψήφιος για καλύτερος ηθοποιός στα φετινά BAFTA, για την ερμηνεία του στο Saltburn, στην οποία τον λατρέψαμε!Emerald Fennell’s Saltburn, για το οποίο

 

Ο ρόλος που θα υποδύεται στην ταινία Peaky Blinders έχει κρατηθεί ακόμα μυστικός, αλλά κάτι μας λέει ότι σύντομα θα. μάθουμε τα πάντα για την πολυανανμενόμενη αυτή παραγωγή του Netflix. ξεκινώντας με την περιορισμένη σειρά Masters of the Air της Apple TV+πρωταγωνίστησε στο Andrea Arnold’s Bird, που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath