Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο ASAP Rocky στην πιο γλυκιά καμπάνια του!

Ο ASAP Rocky στην πιο γλυκιά καμπάνια του!

ASAP

Με αφορμή τη χθεσινή ημέρα του πατέρα κυκλοφόρησε μία φανταστική Bottega Veneta καμπάνια με πρωταγωνιστή τον ASAP Rocky! Bottega veneta kai asap.

 

Χθες ήταν η γιορτή του πατέρα και τα social media “γέμισαν” με posts αφιερωμένα στους μοναδικούς πατεράδες. Ένα από αυτά που ξεχωρίσαμε ήταν αυτό της Bottega Veneta και αυτό γιατί μας παρουσίασε μία από τις καλύτερες καμπάνιες που έχουμε δει. Ο ASAP Rocky είναι σίγουρα ένας από τους ωραιότερους άνδρες και όταν έγινε πατέρας τον αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο. Ο Ιταλικός οίκος αποθανάτισε τον rapper στη σειρά Portraits of Fatherhood της Carrie Mae Weems. Μαζί του στην καμπάνια οι δύο γιοι του, ο δύο ετών RZA και ο δέκα μηνών Riot Rose.

Έμπνευση της καμπάνιας αποτέλεσαν οι κλασικές οικογενειακές αφίσες από τη Νέα Υόρκη των 90s. Σκοπός του brand και του ASAP Rocky είναι να υποστηρίξουν και να γιορτάσουν την πατρότητα. Παράλληλα, δείχνει και την εξέλιξη του καλλιτέχνη, ο οποίος, πλέον, έχει και την ιδιότητα του πατέρα! Η φωτογράφος θέλησε να δείξει και την ουσία της αφροαμερικανικής οικογένειας και το πώς την τιμά ο ίδιος και η Rihanna!

Όλες οι φωτογραφίες είναι τέρμα χαριτωμένες και μας δίνουν έναν ακόμα λόγο να αγαπήσουμε τον ASAP και να γιορτάζουμε κάθε μέρα τους πατεράδες!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.