Home / Fashion  / Ο ράπερ Snoop Dogg πoζάρει για τη SKIMS

Ο ράπερ Snoop Dogg πoζάρει για τη SKIMS

Ο διάσημος ράπερ Snoop Dogg πόζαρε μαζί με όλη την οικογένειά του για την εορταστική καμπάνια της SKIMS, μπαίνοντας σε cozy mood.

 

Αιχμαλωτίζοντας το πνεύμα της πιο χαρούμενης εποχής του χρόνου, ο αειθαλής ράπερ Snoop Dogg, πόζαρε μαζί με τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα για την εορταστική καμπάνια της SKIMS.

 

 ράπερ

 ράπερ

 

Στις οικογενειακές φωτογραφίες συνοδεύεται από τη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά και από τα εγγόνια του, καλύπτοντας τρεις γενιές. Είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται όλοι μαζί σε μια καμπάνια και, όπως λέει ο ίδιος, νιώθει τεράστια χαρά: “Αισθάνομαι τόσο ευλογημένος που τρεις γενιές της οικογένειάς μου μπόρεσαν να συγκεντρωθούν για την καμπάνια SKIMS Holiday! Είναι η πρώτη φορά που εμφανιστήκαμε όλοι μαζί σε μια καμπάνια και όλοι μας λατρέψαμε τα εξαιρετικά απαλά, άνετα ρούχα”.

 

Snoop Dogg

 

Η νέα εορταστική συλλογή της SKIMS περιλαμβάνει καρό fleece πιτζάμες για όλη την οικογένεια,.που βγαίνουν σε μαύρο και καφέ της σοκολάτας, συνδυασμό πράσινου και μαύρου, αλλά και σε ασπρόμαυρη εκδοχή. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης μια γκάμα από κάλτσες και teddy παντόφλες,.για ζεστασιά και άνεση από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

 

Πρόσφατα, ο Snoop Dogg δημιούργησε τη δική του pet collection, σε συνεργασία με τη Little Earth Productions. Η Snoop Doggie Doggs, με μία ιδιαίτερη καμπάνια, παρουσιάζει τα κατοικίδια ως τετράποδους… gangsters. 

 

Ρίξτε μια ματιά στην καμπάνια της SKIMS Holiday 2022 εδώ

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath