Home / Fashion  / Ο καύσωνας έκανε την εμφάνισή του! Τι φοράμε;

Ο καύσωνας έκανε την εμφάνισή του! Τι φοράμε;

Ακόμα και αν είναι μόνο οι πρώτες ημέρες του Ιουνίου ο καύσωνας είναι εδώ! Πώς θα τον αντιμετωπίσουμε στιλιστικά;

 

 

Οδηγός επιβίωσης για καλοκαίρι στην πόλη! Πόσο δύσκολο είναι ήδη να κινούμαστε με τέτοιες υψηλές θερμοκρασίες! Ονειρευόμαστε να είμαστε κάθε μέρα στη θάλασσα, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Οπότε θα πρέπει να βρούμε τρόπους για να αντιμετωπίσουμε την ανυπόφορη ζέστη που μας έχει “χτυπήσει” την πόρτα από τις πρώτες κιόλας μέρες του Ιουνίου. Ο καύσωνας μάς καλεί να κάνουμε αλλαγές στο στυλ μας -εδικά το καθημερινό- για να μπορέσουμε να τον αντέξουμε. Μοιραζόμαστε μαζί σας μερικά από τα πιο life saving μυστικά για υπέροχες εμφανίσεις παντός καιρού.

 

 

 

Οι γραμμές και τα χρώματα είναι το κλειδί για το καλοκαιρινό στυλ. Επιλέξτε loose, δροσερές και oversized γραμμές που θα αφήσουν το σώμα να αναπνέει. Υφάσματα όπως λινό, μετάξι και βαμβακερό είναι οι καλύτερες επιλογές. Neutral ανοιχτές αποχρώσεις -για παράδειγμα μπεζ, λευκό και παστέλ- κρατούν τις ηλιακές ακτινοβολίες και τη ζέστη μακριά. Ο καύσωνας μάς καλεί να αφήσουμε πίσω τις στενές γραμμές και να φορέσουμε αέρινα φορέματα και φούστες και βερμούδες αντί για jean shorts.

 

 

Τα πολλά και βαριά αξεσουάρ δε θα μας βοηθήσουν στις υψηλές θερμοκρασίες. Γι αυτό επιλέξτε λίγα, αλλά εντυπωσιακά κοσμήματα και ένα statement ζευγάρι γυαλιά ηλίου και μία it bag. Καλοκαίρι σημαίνει ελεύθερα πόδια! Σανδάλια και slippers μάς συντροφεύουν στον καύσωνα. Τέλος, προσέξτε τα μπλουζάκια που θα επιλέξετε. Τα αμάνικα tops ή τα off shoulders είναι η ιδανικότερη λύση ή αλλιώς -αν θέλετε να καλύψετε τους ώμους- προτιμήστε μανίκια σε loose γραμμή.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.