Home / Family  / Ο “Ηρακλής και οι Δώδεκα Άθλοι” σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική!

Ο “Ηρακλής και οι Δώδεκα Άθλοι” σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική!

Ηρακλής και οι Δώδεκα Άθλοι

Το θέατρο του Βορρά και η Kolossaion Production παρουσιάζουν την παιδική παράσταση ο “Ηρακλής και οι Δώδεκα Άθλοι”σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

 

Περιπέτεια, χρώμα, μουσική, ακροβατικές χορογραφίες και εντυπωσιακά fire shows! Η παιδική παράσταση με τον αγαπημένο ήρωα της ελληνικής μυθολογίας, τον ατρόμητο Ηρακλή, έρχεται σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική ενόψει της περιοδείας που πραγματοποιεί σε πόλεις της Ελλάδας. Το θέατρο του Βορρά και η Kolossaion Production παρουσιάζουν την παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο “Ηρακλής και οι Δώδεκα Άθλοι”! Ο γνωστός ήρωας της ελληνικής μυθολογίας ζωντανεύει και καλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουμε από κοντά τον κόσμο της αρχαιότητας. Ταξιδεύουμε στον Όλυμπο, τις Μυκήνες και τη Μινωική Κρήτη.

Εντυπωσιαζόμαστε από το μεγαλείο των μυθικών τεράτων όπως το λιοντάρι της Νεμέας, τη Λερναία Ύδρα και τις Στυμφαλίδες Όρνιθες. Γνωρίζουμε από κοντά τους θεούς του Ολύμπου, τις γενναίες αμαζόνες και τον Άτλαντα και ξαναθυμόμαστε το μεγαλείο της αρχαίας Ελλάδας, σε μια σύγχρονη παράσταση υψηλών προδιαγραφών. Μία παράσταση που μας θυμίζει ότι η αληθινή δύναμη είναι αυτή που έχουμε στην καρδιά και ότι όλοι κρύβουμε έναν ήρωα μέσα μας! Βρείτε τις ακριβείς ημερομηνίες των παραστάσεων, αλλά και εισιτήρια στο www.more.com.

 

Συντελεστές:

  • Κείμενο/Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου
  • Σκηνικά/Κοστούμια: Ιωάννα Τσαμπά
  • Μουσική: Χαρίσιος Γκατζόφλιας
  • Χορογραφίες: Σμαρώ Κεπαπτσόγλου
  • Μουσική Διδασκαλία: Ιωάννης Κοντέλης
  • Παίζουν οι ηθοποιοί: Νίκος Χρηστίδης, Σμαρώ Κεπαπτσόγλου, Χρήστος Ματσιαρόκος, Τερέζα Καζιτόρη, Αντώνης Καλομοιράκης, Αγγελική Δεληγιάννη, Νικόλας Μπράβος

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?