Home / Beauty  / Ολοκαίνουργια make up collection από τη Chiara Ferragni!

Ολοκαίνουργια make up collection από τη Chiara Ferragni!

make up collection

Η μεγαλύτερη fashion influencer, Chiara Ferragni, κυκλοφόρησε μία ολοκαίνουργια make up collection, ιδανική για τις εορταστικές μέρες!

 

Λάμψη, χρώματα, κομψότητα και φανταστικές υφές! Από τη στιγμή που έκανε το πρώτο της βήμα στον κόσμο της ομορφιάς, η Chiara Ferragni κυκλοφορεί υπέροχες συλλογές μακιγιάζ.

 

 

Οι fans της περίμεναν με ανυπομονησία το επόμενο drop της, το οποίο έγινε αυτές τις ημέρες. Με μεγάλο ενθουσιασμό κυκλοφόρησε την ολοκαίνουργια make up collection της, η οποία είναι ιδανική για glamorous εμφανίσεις! Η ίδια πρωταγωνιστεί και στην καμπάνια για το drop της συλλογής. Χαρούμενη και όμορφη, όπως πάντα, δοκιμάζει τα νέα προϊόντα και μας προσκαλεί να τα ανακαλύψουμε!

 

 

Τι περιλαμβάνει, όμως, η νέα make up collection του brand της Chiara Ferragni; Αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι το Kiss Essential lip kit! Περιλαμβάνει το Kiss Fiercely κραγιόν με κρεμώδη υφή που δίνει στα χείλη ένα τέλειο nude μπεζ χρώμα, καθώς και μία πλούσια ενυδάτωση. Θα βρείτε και το Kiss Markr 09 μολύβι χειλιών με ακριβή γραμμή, ενυδατική υφή και σατινέ φινίρισμα.

 

 

Υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις στη νέα συλλογή! Eye pencils για glam and fab eye looks. Εκτός από τι nude απόχρωση θα βρείτε και άλλες φανταστικές επιλογές για τα χείλη σας, αλλά και blushes!.Φυσικά ξεχωρίζουμε όχι μόνο τα προϊόντα, αλλά και το μοναδικό packaging τους! Glitter αισθητική που ταιριάζει κάθε εποχή και απογειώνεται την περίοδο των εορτών!

 

 

www.chiaraferragnibrand.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.