Home / Fashion  / Οι it bags που θα αναβαθμίσουν το night out look σου!

Οι it bags που θα αναβαθμίσουν το night out look σου!

Ψάχνεις τις πιο εκπληκτικές it bags του φετινού καλοκαιριού; Αυτή η λίστα θα απογειώσει το βραδινό σου outfit!

 

Σημαντικό μέρους του καλοκαιριού μας, ειδικά του φετινού, οι βραδιές μας. Οι νύχτες που θα πάμε για cocktail στο νησί ή στην πόλη και οι νύχτες που θα βγούμε για χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Και φυσικά θέλουμε κάθε μας outfit να είναι μοναδικό! Από το hairstyle μέχρι τα ψηλοτάκουνα που θα φορέσουμε! Κομμάτι της βραδινής εμφάνισης μας και η κατάλληλη τσάντα! Φέτος οι it bags είναι πρωτότυπες, γεμάτες λάμψη και έρχονται στο ιδανικό μέγεθος! Μεσαίες ή μικρές, με τα κατάλληλα λουράκια, για να μην μας ζορίσουν, αλλά και να χωρούν τα απαραίτητα μας!

 

Εμείς, κάνοντας μία διαδικτυακή βόλτα στα Insta προφίλ των μεγαλύτερων fashion girls ετοιμάσαμε μία λίστα με όσες it bags της φετινής σεζόν μας εντυπωσίασαν! Η τσάντα και τα παπούτσια μπορούν να απογειώσουν μέχρι και το πιο απλό outfit! Συνεπώς πρέπει να έχεις και την καλύτερη! Δες όσες σου προτείνουμε και διάλεξε ποια θα σε συνοδέψει τις τελευταίες βραδινές εξόδους του καλοκαιριού!

 
Bon Bon Mini Bag από Jimmy Choo

it bags

 

Knuckleduster crossbody bag από Alexander McQueen

it bags

 

Ida crocodile-effect mini bag από L’AFSHAR

 

Fatale sequin-embellished shoulder τσάντα από Rosantica

 

Rhinestone-embellished clutch από Alexander Wang

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.