Home / Family  / Οι 4 βασικές ανάγκες ενός σκύλου

Οι 4 βασικές ανάγκες ενός σκύλου

Ποιες είναι οι 4 βασικές ανάγκες ενός σκύλου; Ανακαλύψτε τες παρακάτω και ξεκινήστε να τις εφαρμόζετε!

 

Όση αγάπη και παρέα μάς παρέχουν τα κατοικίδια, τόση φροντίδα και υπευθυνότητα απαιτούν. Με τον ίδιο τρόπο που και εμείς έχουμε πολλές και βασικές ανάγκες έτσι και οι τετράποδοι φίλοι μας. Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε ποιες είναι οι τέσσερις απαραίτητες ανάγκες ενός σκύλου για να είναι και αυτός και εσείς χαρούμενοι και να απολαμβάνετε ο ένας τον άλλον!

βασικές ανάγκες

Ξεκινάμε με τον δεύτερο πιο σημαντικό άνθρωπο για τον σκύλο σας, μετά από εσάς. Ένας σωστός και εξυπηρετικός κτηνίατρος είναι η πρώτη από τις τέσσερις βασικές ανάγκες ενός σκύλου. Φροντίστε να κάνετε μία επίσκεψη τουλάχιστον δυο φορές τον χρόνο, ώστε να εξασφαλίσετε την υγεία του κατοικίδιου σας. Συνεχίζουμε με τη βασική περιποίηση και την άσκηση με τις απαραίτητες βόλτες για εξασφάλιση μιας καλής φυσικής κατάστασης.

Πολύ σημαντική θέση στις βασικές ανάγκες είναι μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Αυτό που πολλοί ιδιοκτήτες ξεχνάνε είναι ο προσωπικός χώρος. Ένα μέρος με τα δικά του πράγματα, τον οποίο θα μάθει να σέβεται. Για το τέλος αφήσαμε τον παράγοντα της εκπαίδευσης. Ανάλογα με το κατοικίδιο σας δημιουργήστε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης για να του διδάξετε την πειθαρχία. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε να παίζετε μαζί του και να του δείχνετε την αγάπη σας!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.