Home / Good Life  / Οι καλύτεροι Ευρωπαϊκοί προορισμοί για να καλωσορίσεις το καλοκαίρι!

Οι καλύτεροι Ευρωπαϊκοί προορισμοί για να καλωσορίσεις το καλοκαίρι!

καλύτεροι Ευρωπαϊκοί προορισμοί
Ποιοι είναι οι καλύτεροι Ευρωπαϊκοί προορισμοί για να ταξιδέψετε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού; Ready for vacations!

 

Ο καιρός τον Ιούνιο γίνεται όλο και πιο ιδιαίτερος. Από τη μία μπορεί να έχουμε πολύ ζέστη και από την άλλη έντονες βροχοπτώσεις. Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού συχνά δεν ενδείκνυται για άκρως καλοκαιρινούς προορισμούς. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι λίγο πιο τολμηροί που ξεκινούν από τώρα τα μπάνια στη θάλασσα. Οι καλύτεροι Ευρωπαϊκοί προορισμοί για να καλωσορίσετε το καλοκαίρι τα έχουν όλα! Και αυτό γιατί ο καιρός είναι ιδανικός για να ανακαλύψετε τον πολιτισμό μίας μεγάλης πόλης, αλλά και για να κάνετε τα πρώτα σας μπάνια!

 

Σε ποια κατηγορία ταξιδιώτη ανήκετε για τον μήνα Ιούνιο; Μην ξεχνάτε ότι στο τέλος του μήνα έχουμε και ένα τριήμερο που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε!

 

Ισπανία

Σχεδόν κάθε περιοχή της Ισπανίας είναι μία μαγική επιλογή για τον Ιούνιο! Από τις κοσμοπολίτικες Βαρκελώνη και Μαδρίτη, μέχρι τη Βαλένθια, τη Σεβίλλη και τη Μαγιόρκα. Μπορείτε να απολαύσετε σπουδαία αρχιτεκτονική, καλοκαιρινά festivals, υπέροχες παραλίες και φανταστικό φαγητό.

 

Φλωρεντία, Ιταλία

Μία από τις ωραιότερες πόλεις του κόσμου! Ο υπέροχος καιρός που διανύουμε είναι ιδανικός για τη συγκεκριμένη πόλη, καθώς πρέπει να την ανακαλύψετε με τα πόδια! 2-3 μέρες αρκούν για να απολαύσετε τα ειδυλλιακά τοπία της, τις υπαίθριες μπουτίκ και τα μουσεία. Μάλιστα στο τέλος του μήνα πραγματοποιείται και το Dance Performing Arts Festival.

 

Μάλτα

Καθώς το νησί συνδυάζει θάλασσα και πολλά εξωτερικά μνημεία, ο ενδιάμεσος καιρός του Ιουνίου θα επιτρέψει να “γευτείτε” και τα δύο. Χαθείτε στα σοκάκια της, ανακαλύψτε την ιστορία και κολυμπήστε στα γαλαζοπράσινα νερά. Αν θέλετε να αποφύγετε και την πολυκοσμία τότε ο Ιούνιος είναι ο μήνας που πρέπει να επισκεφτείτε τον συγκεκριμένο προορισμό.

 

Κροατία

Χαλάρωση, παραλίες, χορευτικά festivals και boat parties. Δεδομένου ότι η Κροατία δεν έχει και τόσα πολλά αξιοθέατα επιτρέπει στον επισκέπτη να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί, να ανακαλύψει τον πολιτισμό της με χαλαρούς ρυθμούς και να απολαύσει την καλοκαιρινή φυσική ομορφιά της.

https://www.instagram.com/p/C613LpML-aq/

 

Κοπεγχάγη

Ανακαλύψτε μία από τις πιο κρύες, αλλά πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης με όμορφο καιρό. Οι πολίτες ξεκινούν τις ποικίλες υπαίθριες δραστηριότητές τους και σας καλούν να συμμετέχετε. Τρεις μέρες μπορεί να αρκούν για να την εξερευνήσετε, αλλά σίγουρα θα θέλετε να επιστρέφετε ξανά.

 

Παρίσι

Το Παρίσι είναι φανταστικό κάθε εποχή του χρόνου, αλλά τον Ιούνιο θα το απολαύσετε καλύτερα. Το κρύο και η πολύ ζέστη μπορούν να καταστήσουν τις μεγάλες αποστάσεις αρκετά δύσκολες. Γι αυτό η θερμοκρασία των 20-25 βαθμών τον Ιούνιο είναι τέλεια για ατέλειωτο sight seeing!

https://www.instagram.com/p/C7NZk9CIVmL/?img_index=4

 

Δουβλίνο

Οι καλύτεροι ευρωπαϊκοί προορισμοί κλείνουν με την πρωτεύουσα της Ιρλανδίας. Η πόλη που ανεβαίνει όλο και περισσότερο ξεκινά το καλοκαίρι της με διάφορα festivals, τα οποία ενισχύουν το θετικό και ευχάριστο κλίμα που τη χαρακτηρίζει!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.