Home / Fashion  / Οι βερμούδες είναι το πιο cool summer item!

Οι βερμούδες είναι το πιο cool summer item!

Οι βερμούδες

Οι βερμούδες ήρθαν για να μείνουν και αποτελούν σίγουρα ένα από τα πιο cool καλοκαιρινά κομμάτια.

 

Μετά το περσινό δυναμικό comeback τους, οι βερμούδες ή αλλιώς jorts –με έναν πιο επίσημο fashion όρο- έχουν γίνει must! Ο κόσμος της μόδας δείχνει όλο και μεγαλύτερη αγάπη προς αυτό το κομμάτι και όχι άδικα. Είναι cool, πιο άνετες από ένα classic shorts και φέρουν έναν πιο statement χαρακτήρα. Πλέον, θεωρούνται πιο hero pieces από τα κοντά σορτσάκια. Ταιριάζουν με οτιδήποτε έχετε στη ντουλάπα σας και μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση. Φανταστείτε τες με ένα tank top και τα αγαπημένα σας sneakers. Με strapped heels και ένα ιδιαίτερο crop ή ένα αέρινο πουκάμισο!

 

Και φυσικά με τα άνετα slippers και το νέο σας μαγιό. Από το γραφείο, το νησί, τις βόλτες στην πόλη και τα μουσικά festivals, οι βερμούδες έχουν γίνει ένα από τα πιο on the go καλοκαιρινά κομμάτια! Όπως όλα δείχνουν έχουν έρθει για να μείνουν και εμείς θα τις έχουμε στη wish list μας κάθε καλοκαίρι. Στην αγορά υπάρχουν πολλές επιλογές σε σχέδια και υφάσματα, οπότε κάντε τη δική σας ανάλογα το στυλ και τις ανάγκες σας.

 
Η λίστα που σας ετοιμάσαμε περιλαμβάνει το τέλειο inspo!

Agolde

Aspesi

Jil Sander

Οι βερμούδες

Pinko

Οι βερμούδες

Sandro

Claudie Pierlot

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.