Home / Cozyhome  / Cozy Meets  / Οι Έλληνες νικητές των A’ Design Award 2022-23

Οι Έλληνες νικητές των A’ Design Award 2022-23

Ποιοι είναι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αρχιτέκτονες και graphic designers που κατόρθωσαν να διακριθούν στα φετινά A’ Design Award;

 

Τα A Design Award & Competition, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διαδεδομένα διεθνή βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού σχεδιασμού 2022 – 2023. Ο φετινός απολογισμός μετρά 1884 νικητές από 114 χώρες, σε 140 διαφορετικούς κλάδους σχεδιασμού, ανάμεσά τους και έξι ταλαντούχοι Έλληνες και Ελληνίδες! Ας τους γνωρίσουμε…

 

Potiropoulos + Partners

Η Potiropoulos + Partners απέσπασε Gold A Design Award στην κατηγορία Architecture, Building and Structure Design. Το πέμπτο κατά σειρά βραβείο της πολυβραβευμένης αρχιτεκτονικής πρακτικής αφορά στο project Cascading Terraces Residential Apartments, στην Κηφισιά.

 

Έλληνες νικητές A Design Award 2023 Ποτηρόπουλος

Photo credit: Potiropoulos + Partners, 3D Visualization: Batis Studio.

 

Κωνσταντίνα Στέλλα Τσαγκαράτου

H Director της ASPA KST απέσπασε Silver A’ Design Award στην κατηγορία Architecture, Building and Structure Design για το μικτής χρήσης έργο Minion, στην καρδιά της Αθήνας.

 

Photo credit: ASPA KST architecture design planning.

 

Ναταλία Κοκοσαλάκη

Άλλο ένα Silver A’ Design Award στην κατηγορία Architecture, Building and Structure Design, αυτήν τη φορά για τη Ναταλία Κοκοσαλάκη και το εντυπωσιακό project της Askianos στην Κρήτη!

 

Έλληνες νικητές A Design Award 2023 Κοκοσαλάκη

Photo credit: George Messaritakis.

 

Κωνσταντίνος Γκάγκος

Και ο Κωνσταντίνος Γκάγκος απέσπασε Silver A’ Design Award στην κατηγορία Interior Space and Exhibition Design, για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του Zafiri Cava Deli στη Ζάκυνθο.

 

Photo credit: Spyrou Dimitrios, Zafiri Cava Deli, 2022.

 

Κωνσταντίνος Γιαννιώτης

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Γιαννιώτης τιμήθηκε με A Cultural Heritage and Culture Industry Design Silver Award για το πολιτιστικό κέντρο Chiesa Diruta στην Grottole της νότιας Ιταλίας.

 

Έλληνες νικητές A Design Award 2023

Photo credit: Constantinos Yanniotis, Architect, 2023.

 

Αντωνία Σκαράκη

Η Αντωνία Σκαράκη κατόρθωσε να αποσπάσει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά εννέα (!) βραβεία στην κατηγορία A’ Packaging Design Award 2022 2023. Πιο συγκεκριμένα, απέσπασε ένα Gold A’ Design Award για το rebranding του Stamatakis Bakery,.ένα Silver A’ Design Award για τα προϊόντα Pet Pet,.τρία Bronze A’ Design Award για το Packaging των Alfa Honey και Hola! Aloe.και το Limited Edition Packaging του Borjomi,.καθώς και τέσσερα Iron A’ Design Award για τα The Wine Barrel Xmas Limited Edition Packaging,.Bochery Limited Edition Packaging,.Kellipops Packaging και Gouverneto Monastery Branding.

 

Έλληνες

Stamatakis Bakery Rebranding, Creative director: Antonia Skaraki, Art director – Illustrator: Andreas Deskas, Photographer: Popi Zafeiraki.

Pet Pet Brand Products, Photographer: Andreas Deskas / Valia Alousi.

 

All photos source: A’ Design Award & Competition

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin