Home / Beauty  / Ξηρές φτέρνες; Οι κρέμες που θα σε βοηθήσουν!

Ξηρές φτέρνες; Οι κρέμες που θα σε βοηθήσουν!

Ξηρές φτέρνες

Οι φτέρνες μας συνήθως δε λαμβάνουν τη φροντίδα που χρειάζονται και το καλοκαίρι γίνονται ακόμα πιο ξηρές. Δείτε πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε!

 

Η καλοκαιρινή περίοδος μάς παρακινεί να αντιμετωπίσουμε τις ξηρές φτέρνες μας. Ωστόσο, εμείς θα σας τονίσουμε ότι η φροντίδα σώματος πρέπει να γίνεται όλη την περίοδο του χρόνου. Αν αφιερώνουμε λίγο από τον χρόνο μας στη body care ρουτίνα μας, δε θα χρειαστεί να εφαρμόσουμε εντατικές θεραπείες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ένα από τα “θέματα” που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε είναι οι ξηρές φτέρνες. Τους θερινούς μήνες η ξηρότητα σε αυτήν την περιοχή μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς, πόνους, ακόμα και μολύνσεις.

 

Σύμφωνα με τους ειδικούς οι φτέρνες δεν έχουν αδένες που παράγουν λιπαρότητα, γι αυτό και εμφανίζουν πολύ γρήγορα ξηρότητα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να το αντιμετωπίσετε είναι να βάζετε μία ειδική κρέμα ποδιών, εμπλουτισμένη με τα κατάλληλα συστατικά, που θα κάνουν το δέρμα σας και πάλι απαλό και ενυδατωμένο. Παρακάτω σας προτείνουμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές. Κατάλληλες για χρήση και στην περιοχή των αστραγάλων και στα νύχια. Ξηρές φτέρνες

 

Clarins Food Beauty Treatment Clarins Food Beauty Treatment
 

 

Cerave Renewing sa foot cream

 

Foot relief Aveda

 

Food beauty cream vino therapist Caudalie Food beauty cream vino therapist Caudalie

Ξηρές φτέρνες

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.