Home / Men  / Ξεκίνησε η Men’s Fashion Week Fall23 του Μιλάνου!

Ξεκίνησε η Men’s Fashion Week Fall23 του Μιλάνου!

Μέσα στο Σαββατοκύριακο το Μιλάνο υποδέχτηκε τη Men’s Fashion Week Fall23! Δείτε τα πιο εντυπωσιακά shows μέχρι στιγμής!

 

Η πρώτη Εβδομάδα Μόδας του έτους είναι γεγονός! Οι fashion designers κατέφτασαν στο Μιλάνο για να παρουσιάσουν τις συλλογές του στη Men’s Fashion Fall SS23. Κορυφαία brands, όπως Gucci, Fendi, κ.ά, έδωσαν “το παρών” και καθόρισαν τις τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο 2023. Συγκεντρώσαμε τα τέσσερα ποιο εντυπωσιακά shows των πρώτων ημερών! Ποια συλλογή σάς άρεσε περισσότερο;

 

Gucci Fall23

Όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στον οίκο Gucci, καθώς αυτό το show αποτέλεσε το πρώτο χωρίς τον σχεδιαστή Alessandro Michele. Τα ερωτήματα, όσον αφορά στο μέλλον του οίκου, ήταν και παραμένουν αρκετά. Αυτή η συλλογή προετοιμάστηκε από την εσωτερική ομάδα και βασίστηκε σε σχεδιαστές που προηγήθηκαν, όπως τον Tom Ford. Θεμέλια αυτής της συλλογής που ήταν γεμάτη αναφορές στην ιστορία του οίκου, αποτέλεσαν η αυτοέκφραση και ο αυτοσχεδιασμός. Μία κλασική γκαρνταρόμπα ενός gentleman.

 

Emporio Armani Fall23

Ο Georgio Armani απέδειξε στη Men’s Fashion Week Fall23 ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Η καινούργια του συλλογή είχε στρατιωτικές επιρροές και βελούδινες και αστραφτερές υφές. Και ενώ το show ξεκίνησε με πρωταγωνιστές τα σκούρα χρώματα εξελίχθηκε σε μία έγχρωμη ιστορία. Αυτήν τη φορά ο σχεδιαστής πειραματίστηκε με τα παντελόνια και τις τσάντες, επιλέγοντας ένα πιο loose ύφος.

 

Fendi Fall23

Μία από τις πιο πολυτελείς συλλογές που έχει δει το Μιλάνο. Κομμάτια ζωγραφισμένα στο χέρι, antique finish δερμάτινα jackets, μακριά puffer από δέρμα plonge, croc μπότες, κουβανέζικα heels και κασμιρένια μποτάκια. Τα everyday looks βασίστηκαν στα ποιοτικά υφάσματα και στο layering. Η Silvia Venturi Fendi παρουσίασε και μία βραδινή σειρά εμπνευσμένη από τη disco αισθητική.

 

Prada Fall23

Κανένα λάθος στην απαράμιλλη ραπτική της Miuccia Prada και του Raf Simons. Τα σχόλια του show ήταν εμφανή θετικά. Πολύ το χαρακτήρισαν ως αποκορύφωμα του μινιμαλισμού, με το tailoring να κυριαρχεί στην πιο υπέροχη μορφή του. Μέρος της επιτυχίας του show και η guest εμφάνιση του Κορεατικού boy band Enhypen.

 

Dolce & Gabbana Fall23

Ακόμα και αν ο κόσμος έχει κατακλυστεί από εικόνες και περισπασμούς, οι Ιταλοί designers αποφάσισαν να δείξουν αυτό που πραγματικά είναι. Οραματίστηκαν αυτή τη συλλογή σαν μία ασπρόμαυρη φωτογραφία. Διαχρονική, αιώνια, χωρίς καμία χρωματική ένταση που θα την έκανε επίκαιρη, alla moda.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.