Home / Fashion  / Ξανά μαζί Disney και Givenchy… γιορτάζουν!

Ξανά μαζί Disney και Givenchy… γιορτάζουν!

Givenchy και Disney συνεργάστηκαν ξανά, λανσάροντας μια capsule συλλογή στα πλαίσια των 100 χρόνων της Walt Disney Company.

Μετά τη συνεργασία τους τον Μάιο, Givenchy και Disney ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους, λανσάροντας μια μοναδική συλλογή, για τον εορτασμό της 100ής επετείου της Walt Disney Company.

O Oswald the Lucky Rabbit φιγουράρει πάνω σε σακάκια, hoodies, τζιν και μπλουζάκια,. αφού η συλλογή τιμά τη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά.


Στην πραγματικότητα, ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου Givenchy, Matthew M. Williams, σχεδίασε μια μοναδική παγκόσμια “περιοδεία” για τον χαρακτήρα, η οποία τον μεταφέρει από τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι στο Λος Άντζελες, τη Σαγκάη και το Τόκιο.

Τα ξεχωριστά κομμάτια της συλλογής περιλαμβάνουν ένα bold κόκκινο μπουφάν,.τυπώματα που παραπέμπουν στην κλασική μπαντάνα, αλλά και τζιν μπουφάν με έντονα σχέδια. Επίσης, διαθέτει μια σειρά από παιχνιδιάρικα αξεσουάρ,.από τσάντες τσάντας Disney x Givenchy, μέχρι θήκες για κάρτες και καπέλα.

Για τον εορτασμό της συλλογής, η Disney και η Givenchy δημιούργησαν μια ταινία μικρού μήκους μικτής πραγματικότητας,.σε συνεργασία των Walt Disney Animation Studios με τον καλλιτεχνικό διευθυντή και φωτογράφο Julian Klincewicz. Με πρωταγωνιστές τους Madelaine Petsch, Amber Liu και Alton Mason του Riverdale,.το έργο κάνει στάσεις στη Σαγκάη, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Τόκιο.

Η capsule συλλογή Disney x Givenchy είναι εδώ και λίγες ημέρες διαθέσιμη για αγορά στην Κίνα,.τη Σιγκαπούρη και στο pop-up κατάστημα του brand, Tokyo Ikebukuro. Η συλλογή πρόκειται, επίσης, να κυκλοφορήσει στο pop-up Miami Aventura από σήμερα,.19 Δεκεμβρίου, και θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τις 30 Δεκεμβρίου στον ιστότοπο της Givenchy.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath