Home / Fashion  / Νέο Triumph store στη Γλυφάδα

Νέο Triumph store στη Γλυφάδα

new triumph store Γλυφάδα
Τα διαχρονικά και αγαπημένα εσώρουχα Triumph, που αποτελούν εδώ και δεκαετίες τη σταθερή επιλογή όλων των γυναικών, έχουν πλέον ένα καινούριο “σπίτι” στη Γλυφάδα.

 

O νέος καλαίσθητος χώρος της Triumph στην καρδιά των νοτίων προαστίων – και πιο συγκεκριμένα στη Λ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 34, στη Γλυφάδα – άνοιξε επίσημα τις πόρτες του με μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα και σειρές που “φωνάζουν” άνεση, θηλυκότητα και προσαρμοστικότητα.

 

triumph Γλυφάδα

 

Το απόλυτα εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μάς υποδέχεται πάντα με το πιο ζεστό χαμόγελο,.για να μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, με personal fitting και σωστή καθοδήγηση για άνεση και στυλ κάθε μέρα. Έτσι, μπορούμε να βρούμε το σωστό μέγεθος και είδος σουτιέν, που θα καλύψει απόλυτα κάθε μας ανάγκη, δίνοντάς μας την άνεση να είμαστε πάντα ο εαυτός μας.

 

Στο νέο κατάστημα στη Γλυφάδα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να δοκιμάσουμε.τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα εσώρουχα, homewear, loungewear και μαγιό της Triumph και όχι μόνο… Εδώ βρίσκουμε και τις σειρές του αγαπημένου brand Sloggi,.με άκρως μοντέρνα και άνετα εσώρουχα και bodywear.

 

 

Το Grand Opening Party πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου. Νέοι και παλιοί φίλοι, πρόσωπα από τον χώρο της μόδας και όχι μόνο.είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια σειρά από εκπλήξεις,.διαγωνισμούς και live DJ set,.αλλά και να δοκιμάσουν τη νέα φθινοπωρινή συλλογή της Triumph,.καλωσορίζοντας έτσι τη σεζόν με διάθεση ανανέωσης!

 

triumpheshop.gr
FB: @TriumphGR
IG: triumphlingerie