Home / Fashion  / Νέο κατάστημα mat fashion!

Νέο κατάστημα mat fashion!

mat fashion

Το εμπορικό κέντρο River West υποδέχεται το νέο premium κατάστημα του brand mat fashion, βασισμένο στα διεθνή πρότυπα της εταιρείας!

 

Η ελληνική εταιρεία ένδυσης  mat fashion άνοιξε καινούργιο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο River West, στη Λεωφόρο Κηφισού! Το εξαιρετικού design και υψηλής αισθητικής κατάστημα βρίσκεται στο επίπεδο -1 του εμπορικού κέντρου και είναι βασισμένο στα νέα διεθνή πρότυπα της εταιρείας. Φιλοδοξεί να προσφέρει μία premium εμπειρία shopping και αντικατοπτρίζει μία νέα εταιρική ταυτότητα που θα λατρέψουν όλες οι fashionistas. Αντικατοπτρίζει τον πρωτοποριακό χαρακτήρα και την καινοτομία του κορυφαίου brand στην ελληνική plus size αγορά μόδας.

Η επιτυχία και η σταθερά αυξανόμενη παρουσία της mat fashion παγκοσμίως, επιβεβαιώνουν καθημερινά ότι η ποιότητα και η καινοτομία είναι αξίες που υπερβαίνουν τα σύνορα! Με υπερηφάνεια ταξιδεύουν ταξιδεύουν την ελληνική μόδα σε 57 χώρες με αφετηρία την Ελλάδα, για 35 και πλέον χρόνια. Με μία επίσκεψη στο κατάστημα θα βρείτε ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων και αξεσουάρ, καθώς και κομμάτια από εμβληματικά brands ένδυσης, αλλά και ομορφιάς. Το φιλόξενο προσωπικό είναι διαθέσιμο να λύσει κάθε σας απορία και επιθυμία, αλλά και να σας συμβουλέψει. Το νέο πολυαναμενόμενο κατάστημα του brand στο River West είναι πλέον γεγονός!. Νέο πολυαναμενόμενο κατάστημα της mat fashion στο River West είναι πλέον γεγονός!

 

shop.matfashion.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.