Home / Fashion  / Νέα Παραλία- Νέα Πασαρέλα: Black or White

Νέα Παραλία- Νέα Πασαρέλα: Black or White

Νέα Παραλία

Για 8η χρονιά διοργανώνεται η εκδήλωση Νέα Παραλία-Νέα Πασαρέλα με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ανακύκλωση!

 

Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας επιστρέφουν με μία ακόμα εκδήλωση Νέα Παραλία-Νέα Πασαρέλα! Επιστρέφουν για 8η χρονιά με τον στόχο τους να παραμένει ο ίδιος. Επιθυμούν να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες για το θέμα της ανακύκλωσης, μέσα από τον κόσμο της μόδας. Ακόμα και αν αυτός ο κόσμος βρίσκεται σε ένα αντίθετο ρεύμα με την ανακύκλωση ήρθε η ώρα να αντιστρέψουμε τη ροή του. Η μόδα μπορεί να είναι εξίσου όμορφη, δημιουργική και ταυτόχρονα να δείχνει στο περιβάλλον τον απαιτούμενο σεβασμό. Και φέτος η πασαρέλα θα στηθεί στον υπαίθριο χώρο ανάμεσα στο Μέγαρο Μουσικής και στο συνεδριακό κέντρο Μ2 και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30.

 

 

Ποιο θα είναι το θέμα της φετινής διοργάνωσης Νέα Παραλία- Νέα Πασαρέλα; Black or White, Μαύρο και Άσπρο. Ο πιο δημοφιλής και πετυχημένος συνδυασμός, το σκοτάδι και το φως, μία από τις μεγαλύτερες πηγές έμπνευσης στη διεθνή κουλτούρα. Το μαύρο και το άσπρο απεικονίζουν με τον καλύτερο τρόπο την έννοια της αντίθεσης και της σύνδεσης και δημιουργούν μία τέλεια ισορροπία, την ισορροπία του yin και του yang. Αυτός ο τέλειος, γαλήνιος και ποιητικός συνδυασμός έχει εκφραστεί με υπέροχους τρόπους μέσα από πολλούς σχεδιαστές. Christian Dior, Jean Paul Gaultier, Givenchy, Helmut Newton και άλλοι.

 

Η εκδήλωση Νέα Παραλία-Νέα Πασαρέλα φέρνει την ανατροπή και προσθέτει κάτι ανάμεσα σε αυτόν τον διαχρονικό συνδυασμό. Τι θα γίνει όταν η πασαρέλα και η ανακύκλωση θα διαταράξουν αυτό το αιώνιο δίδυμο; Ανακαλύψτε όσα θα συμβούν σε μία εντυπωσιακή και ιδιαίτερη πασαρέλα, η οποία προωθεί και υποστηρίζει έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.