Home / Cozyhome  / Μια κατοικία “θαύμα” από τους K.A. Interior Design

Μια κατοικία “θαύμα” από τους K.A. Interior Design

Οι K.A. Interior Design σχεδίασαν μια άκρως πολυτελή κατοικία στο Dubai, με μοναδικά επιλεγμένα έπιπλα και διακοσμητικά κομμάτια. 

Ο Karim Abdul Muttalib από τους K.A. Interior Design δημιούργησε ένα εκλεπτυσμένο και συναρπαστικό έργο. Βασισμένο σε πολλά στοιχεία όπως τα μάρμαρα, τα μέταλλα και τα ξύλινα πάνελ,.που μετατρέπουν αυτόν τον κατά τα άλλα απλό ανοιχτό χώρο σε μια λαμπερή και πολυτελή ατμόσφαιρα. 

 

K.A. Interior Design

 

Αυτή η κατοικία ενός ενιαίου χώρου αξίζει την προσοχή και το ενδιαφέρον μας. Περισσότερο από την αρχιτεκτονική των χώρων, αυτό που φέρνει αυτό το σκηνικό σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο είναι η χρήση των κομματιών επίπλων,. φωτισμού και αξεσουάρ. Σε μοντέρνο-κλασικό στυλ, αλλά διατηρώντας το κλασικό αραβικό ύφος με τις έντονες  χρυσές λεπτομέρειες και το πολυτελές μέγεθος του ανοιχτού χώρου,.η συγκεκριμένη κατοικία είναι απόλυτα συγχρονισμένη με την αισθητική τουDubai.

 
Αυτός ο ανοιχτός χώρος μοιράζεται τρεις διακριτές ζώνες: την είσοδο, την τραπεζαρία και το σαλόνι. Αυτό το σκηνικό τα συνδυάζει όλα σε μια λαμπερή ατμόσφαιρα, γεμάτη με high-end κομμάτια.

 

K.A. Interior Design

K.A. Interior Design

 

Ξεκινώντας από την είσοδο, όπου ο καθρέφτης Stella Mirror από την Koket.μάς αγκαλιάζει και μας καλωσορίζει σε αυτό το συναρπαστικό σπίτι, μαζί με την κονσόλα Suspicion από τη Luxxu.

 

 

Το εμβληματικό και κολοσσιαίο τραπέζι φαγητού Fortuna από την Boca do Lobo, ένα λαμπερό statement κομμάτι που ενώνει όλα τα κομμάτια σε μια μοναδική σχεδιαστική αισθητική και πάθος για τον χρυσό,.αντιπροσωπεύει την ουσία της ενδυνάμωσης και της πολυπλοκότητας, σε συνδυασμό με την, επίσης, εμβληματική Chandra Dining Chair, πάλι από την Koket. Οι μοντέρνες άκρες σε αυτήν την καρέκλα την κάνουν να αποπνέει την αίσθηση του vintage glam,.ενώ οι μεταλλικές ταινίες δένουν απαλά την καρέκλα, τονίζοντας τη σμιλεμένη ρευστότητα της στενής υφασμάτινης πλάτης της.

 

 

Αυτή η κατοικία από τους K.A. Interior Design είναι ο ορισμός της πολυτέλειας! Θα μπορούσε να είναι το σπίτι των ονείρων σας;

 

All  images: ©Covet House 

www.covethouse.eu

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath