Home / Men  / Με ποια μαγιό θα “σερφάρεις” στο καλοκαίρι;

Με ποια μαγιό θα “σερφάρεις” στο καλοκαίρι;

Βρήκες το μαγιό που θα σε συντροφεύσει αυτό το καλοκαίρι;.Οι διακοπές πλησιάζουν και πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή!

 

Ετοιμάζεις τη βαλίτσα των διακοπών και θέλεις να έχεις το πιο cool μαγιό, για να “σερφάρεις” με στιλ στο καλοκαίρι; Η λύση είναι μία! Shopping therapy στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos! Δες παρακάτω τη φανταστική λίστα που σου έχουμε ετοιμάσει και διάλεξε εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ και την προσωπικότητά σου! στο καλοκαίρι.

 

Brunch first!

Πριν ξεκινήσεις το shopping therapy, επιβάλλεται να πιεις τον καφέ ή τον χυμό σου στο café – bar – bistro Evans! Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις και τις φανταστικές brunch επιλογές που προσφέρει, στον ανανεωμένο χώρο του. Enjoy! το καλοκαίρι

 

στο καλοκαίρι

Brunch at Evans

 

It’s going το be a pink summer

Ποιος είπε ότι το Barbiecore effect έχει επηρεάσει μόνο το γυναικείο στιλ; Το ροζ είναι το χρώμα του φετινού καλοκαιριού και ο καλύτερος τρόπος για να το υιοθετήσεις είναι με ένα μαγιό από το κατάστημα MARKS & SPENCER, για πιο κομψές εμφανίσεις, ή με ένα μαγιό από το κατάστημα adidas για πιο sporty and comfort beach looks.

 

στο καλοκαίρι

Ροζ μαγιό με κάκτους print, MARKS & SPENCER

Ροζ μαγιό με stripes, adidas

 

The Logomania effect

Και το κατάστημα LACOSTE προτείνει ζωηρές αποχρώσεις για το φετινό καλοκαίρι! Ωστόσο, το συγκεκριμένο μαγιό αναδεικνύει και τη logomania τάση, που επέστρεψε δυναμικά και πολλοί fashionistas επιλέγουν για τα καλοκαιρινά pieces τους! Φόρεσε τον signature κροκόδειλο με τον πιο fun τρόπο!

 

 

Funky vibes all over

Αναζητάς το πιο fun μαγιό ever; Στο κατάστημα attica θα βρεις μία επιλογή από το brand Childrensalon, για να δώσεις χρώμα και full χαρούμενα vibes στις εξορμήσεις σου στην παραλία! Ένα statement piece, που σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

 

στο καλοκαίρι

Εμπριμέ μαγιό Childrensalon, attica

 

Choose a pineapple

Ένα τροπικό φρούτο που “φοριέται” πάρα πολύ το καλοκαίρι είναι ο ανανάς. Το τροπικό vibe του ταιριάζει με το ανέμελο και αισιόδοξο vibe της εποχής και το κατάστημα NAUTICA έρχεται να το επιβεβαιώσει με αυτό το φανταστικό μαγιό.

 

Μαγιό με pineapple print, NAUTICA

 

Monochromatic power

Φυσικά, δε χρειάζεται να φορέσεις μόνο prints ή έντονα χρώματα για να είσαι stylish! Και τα μονοχρωματικά μαγιό έχουν τη δυναμική τους. Στο κατάστημα NIKE ανακαλύψαμε την πιο ιδιαίτερη χρωματική επιλογή!

 

Μονόχρωμο ανδρικό μαγιό, NIKE

 

Ready for adventures!

Αν θέλεις το μαγιό σου να σε συνοδεύσει σε καλοκαιρινές περιπέτειες, όπως extreme sports και camping, τότε πρέπει να επισκεφτείς το κατάστημα Columbia! Μαγιό που συνδυάζει άνεση και στιλ σε μία από τις πιο trending αποχρώσεις, αυτή του καφέ!

 

στο καλοκαίρι

Καφέ μαγιό, Columbia

 

The most essential match to your swimsuit

Ποιο είναι το πιο σημαντικό “αξεσουάρ” των καλοκαιρινών σου διακοπών; Φυσικά, ένα ηχείο από το κατάστημα The Mr. Gadget! Άλλωστε, η μουσική είναι η καλύτερη παρέα, ειδικά για τις μέρες και τις βραδιές σου στην παραλία! στο καλοκαίρι

 

στο καλοκαίρι

Ηχείο JBL με Bluetooth, The Mr. Gadget

 

Εσύ, με ποιο μαγιό θα “σερφάρεις” στο καλοκαίρι;

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?