Home / Fashion  / Με αυτό το trend θα πετύχεις το casual chic!

Με αυτό το trend θα πετύχεις το casual chic!

Το leather trend θα σου δώσει τα κατάλληλα “όπλα” για να πετύχεις αυτό που λέμε casual chic! Prepare your wish list!

 

Όσο περνάει ο χρόνος, το στυλ και η άνεση συνυπάρχουν ακόμα περισσότερο! Το casual chic στοχεύει στην ανάδειξη ενός styling που θα περιλαμβάνει elevated και πιο “καθημερινά” κομμάτια! Ένας τρόπος για να το πετύχεις είναι τα leather κομμάτια. Διαχρονικά, αγαπημένα και hero pieces, δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου. Πολλοί επώνυμοι υιοθετούν και το full leather trend, το οποίο σίγουρα αποτελεί μία ξεχωριστή επιλογή που μπορείς πιο εύκολα να το υιοθετήσεις για μία formal ή βραδινή εμφάνιση και όχι τόσο στο street style. Prepare your wish list!

 

 

 

Επιτέλους, ο χειμώνας ήρθε, η θερμοκρασία έπεσε και μπορούμε να φορέσουμε τα πιο ζεστά κομμάτια μας. Οι δερμάτινες επιλογές της αγοράς θα δώσουν το elegant sexiness που αναζητούμε για τις εμφανίσεις μας! Αποτελούν μία fashion επένδυση, τα οποία μπορούν να φοριούνται με τα χρόνια. Hailey Bieber και Rihanna είναι μερικά από τα fashion girls που απογειώνουν αυτήν την τάση! Υιοθέτησε το casual chic με τα παρακάτω hot pieces! Εσύ ακόμα να ενδώσεις στη leather εμμονή;

 

Access Fashion

attica

H&M

Marks & Spencer

Nanushka

Staud

 

All photos source Instagram All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.