Home / Good Life  / Μεγάλη γιορτή της μπύρας στο 7ο Thessaloniki Beer Festival!

Μεγάλη γιορτή της μπύρας στο 7ο Thessaloniki Beer Festival!

Thessaloniki Beer Festival

Επιστρέφει για 7η χρονιά το Thessaloniki Beer Festival, στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ ΤIF Helexpo στη Θεσσαλονίκη!

 

Από την Πέμπτη 29 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, η πόλη της.Θεσσαλονίκης κλείνει το καλοκαίρι και υποδέχεται το φθινόπωρο με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Για 7η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται το Thessaloniki Beer Festival, στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ ΤIF Helexpo, μία πρωτοβουλία της Soulfood Thessaloniki σε συνεργασία με τη Hoppy Pub. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα festivals μπύρας της χώρας, διαθέτοντας πάνω από 30 διαφορετικά περίπτερα ζυθοποιίας, από τον ελληνικό και διεθνή χώρο. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τη μπύρα τους με μία μεγάλη επιλογή από. Street food, με hot dog, burger, fried chicken και πολλά ακόμα!

Και φυσικά θα υπάρχει live μουσική! Πέμπτη 29 Αυγούστου στη σκηνή θα ανέβουν οι.Nightstalker και οι Naxatra, 30 Αυγούστου οι ΧΑΤ ΤΡΙΚ, 31 Αυγούστου οι.Vodka Juniors και 63Ηig και Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου θα ρίξουν την αυλαία οι ΜΙΚΡΟ και Dina Summe. Οι πόρτες του 7ου Thessaloniki Beer Festival θα ανοίγουν στις 17:00 και εισιτήρια θα βρείτε και στις πόρτες, αλλά και στο www.more.com. Στον χώρο θα υπάρχει πρόσβαση σε τουαλέτες για ΑμεΑ, έξοδοι κινδύνου, ενώ επιτρέπεται ελεύθερη πρόσβαση και για σκύλους οδηγούς.

Μη χάσετε τη μεγαλύτρη γιορτή μπύρας στη Θεσσαλονίκη!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.