Home / Fashion  / Μαύρο παντελόνι: Νέοι upgraded συνδυασμοί

Μαύρο παντελόνι: Νέοι upgraded συνδυασμοί

Μαύρο παντελόνι

Πώς να φορέσετε ένα από τα πιο basic κομμάτια της ντουλάπας σας! Το μαύρο παντελόνι αναβαθμίζεται χάρη σε αυτούς τους συνδυασμούς!

 

 

Κάνοντας μία αναδρομή στο street style του προηγούμενου μήνα παρατηρούμε αβίαστα το πόσο κυριάρχησε το μαύρο χρώμα. Αποτέλεσε επιλογή για κάθε fashion girl, ως πινελιά ή ως βάση του look. Κομψό, διαχρονικό και sexy, είναι το χρώμα που δε θα σταματήσουμε να φοράμε. Ένας τρόπος για να φορέσουμε αυτήν την απόχρωση είναι το μαύρο παντελόνι. Ωστόσο, επειδή αποτελεί ένα από τα πιο βασικά κομμάτια μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ένα “βαρετό” και απλό outfit. Εμείς συγκεντρώσαμε τους upgraded συνδυασμούς που θα το αναδείξουν σε ότι πιο fresh και stylish!

 

 

Πριν ξεκινήσουμε με τους συνδυασμούς, είναι καλό να τονίσουμε ότι αν επενδύσετε σε κάποιο μαύρο παντελόνι, καλό είναι να προτιμήσετε ένα leather ή cargo. Ως πρώτο matchy item έρχονται τα crop tops! Φορέστε τα με ένα oversized blazer με boxy ώμους, πολλά κοσμήματα και edgy μποτάκια. Φυσικά, το συγκεκριμένο παντελόνι συνδυάζεται τέλεια με μία ακόμα hot τάση, το denim. Οι καμπαρντίνες και τα motomami jackets είναι οι πιο top επιλογές όσον αφορά στα πανωφόρια.

 

Για τα office looks και όχι μόνο, επιλέξτε μπαλαρίνες, loafers, πουκάμισα και φουλάρια. Θα έχετε εύκολα ένα French inspired outfit! Αν αποφασίσετε να δημιουργήσετε ένα total black look παίξτε με τα υφάσματα και τις υφές. Σπάστε το darkness που αποπνέει το μαύρο παντελόνι με πολύχρωμα αξεσουάρ, σε πορτοκαλί, πράσινο, κόκκινο ή ροζ. Εννοείται ότι και το black and white θα είναι πάντα μία κομψή επιλογή. Πολύ hot τάση για φέτος είναι και τα metallic στοιχεία! Fresh συνδυασμοί για stylish εμφανίσεις!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.