Home / Beauty  / Μακιγιάζ με βασιλική σφραγίδα!

Μακιγιάζ με βασιλική σφραγίδα!

Υπάρχουν προϊόντα ομορφιάς με βασιλική σφραγίδα; Φυσικά! Ήταν τα αγαπημένα στο μπουντουάρ της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Γνωρίζουμε πως οι βασιλικοί κανόνες και τα πρωτόκολλα είναι άκρως αυστηρά. Η Βασίλισσα Ελισάβετ τα ακολουθούσε κατά γράμμα για 70 ολόκληρα χρόνια. Φυσικά, το πρωτόκολλο ήταν πολύ συγκεκριμένο και για το κομμάτι του μακιγιάζ. Οι beauty κανόνες  ήταν απαράβατοι. Παρ’ όλα αυτά εκείνη έβαζε τη βασιλική σφραγίδα της, ακόμα κι εκεί.

 

Η μακροβιότερη μονάρχης δε δίσταζε να παραμένει εντυπωσιακή ακόμα και στα 90+ χρόνια της.

 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν πάντα περιποιημένη στην παραμικρή λεπτομέρεια. Τα looks της έχουν γράψει ιστορία. Η ίδια είχε 3 αγαπημένα beauty προϊόντα, που δεν αποχωριζόταν ποτέ, σε καμία εμφάνισή της.

 

Τα αγαπημένα της Βασίλισσας

Ξεκινώντας από το κραγιόν, να πούμε ότι είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία σε ένα πολύ συγκεκριμένο brand και χρώμα. Πρόκειται για την απόχρωση Fig του Elizabeth Arden Beautiful Colour Lipstick. Μάλιστα, το συγκεκριμένο κραγιόν βρισκόταν πάντα σε κάθε της τσάντα, ώστε να μπορεί να το ανανεώνει, όποτε ήταν απαραίτητο.

 

 

Περνώντας στα βασιλικά άκρα, η Βασίλισσα είχε σχέση λατρείας με ένα και μοναδικό βερνίκι νυχιών, το Essie Ballet Slippers. Η διακριτική ροζ απόχρωσή του συμβάδιζε με τους βασιλικούς κανόνες. Κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας επιβάλλεται να έχει κοντά, περιποιημένα και χωρίς έντονες αποχρώσεις νύχια. Το συγκεκριμένο βερνίκι είχε περίοπτη θέση στο μπουντουάρ της από το 1989, δηλαδή από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε στην αγορά. Δεν είναι τυχαίο, που αποτελεί ένα από τα best-sellers της Essie!

 

 

Επειδή, όμως, το άρωμα είναι το “κερασάκι στην τούρτα” για μία ολοκληρωμένη εμφάνιση, ας δούμε το αγαπημένο της Βασίλισσας. Το brand αρωμάτων Floris ήταν η αδυναμία της. Αν και δεν είχε αποκαλύψει ποτέ την ακριβή μυρωδιά που επέλεγε, πολλοί λένε ότι ήταν το άρωμα White Rose.

 

 

Το σίγουρο είναι ότι θα τα δοκιμάσουμε! Κάτι παραπάνω θα ήξερε η Βασίλισσα!

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath