Home / Cozyhome  / Μία ταπετσαρία μπορεί να σε βγάλει στη θάλασσα;

Μία ταπετσαρία μπορεί να σε βγάλει στη θάλασσα;

Ναι, μία ταπετσαρία της Spaghetti Wall μπορεί να σε βγάλει στη θάλασσα, φέρνοντας τη δροσιά και τη μοναδική ομορφιά της στον χώρο σας!

Μία ταπετσαρία μπορεί να κάνει τη διαφορά σε έναν χώρο και να φέρει το καλοκαίρι στο σπίτι μας! Μαξιμαλισμός,. έντονα χρώματα και αφηρημένες υφές, καθώς και παστέλ αποχρώσεις και φυσικά τοπία: H Spaghetti Wall ερμηνεύει το. καλοκαίρι με μια επιλογή από ταπετσαρίες που εκφράζουν την ενέργεια της ζεστής εποχής, αλλά και την πιο ανάλαφρη διάθεση καλοκαιρινής χαλάρωσης.

 

Έτσι, μέσα από τα εικονικά “παράθυρα” στον τοίχο μας μπορούμε να ταξιδέψουμε με τη φαντασία μας, όπως μέσα από. την ταπετσαρία Wanderlust της Ana Basocor, Sun και Shadow από το SWLab κ.ά.

 

Οι τόνοι του μπλε και του γαλάζιου, σε πολλαπλές αποχρώσεις, φωτεινές ή πιο κορεσμένες, συναντούν στη συνέχεια χειροποίητες αφηρημένες υφές και ζωντανούς χρωματικούς συνδυασμούς στη συλλογή Motus της Ludovica Misciattelli.

 

 

Ιδανικές σε οποιοδήποτε πλαίσιο, οικιακό, συμβατικό και επαγγελματικό, οι ταπετσαρίες Spaghetti Wall μπορούν να. εκτυπωθούν σε διαφορετικά υποστρώματα -εννέα- ανάλογα με τις ανάγκες του έργου και την προβλεπόμενη χρήση: με. υδατοαπωθητικά, ηχοαπορροφητικά, υψηλής μηχανικής αντοχής, φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά.ταπετσαρία

 

 

Τα επιλεγμένα γραφικά προσαρμόζονται περαιτέρω στα επιλέξιμα χρώματα, από την ίδια τη σύνθεση μέχρι το μέγεθος. και την κλίμακα των σχεδίων. Στην πραγματικότητα, η Spaghetti Wall επιτρέπει μια ευρεία δημιουργική και σχεδιαστική. ελευθερία, και ερμηνεύει εκ νέου τις ταπετσαρίες  σε ένα ευέλικτο στοιχείο σχεδίασης.

 

 

Αναζητήστε τη δική σας αγαπημένη εδώ.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath