Home / Family  / Μία νύχτα μυστηρίου και δράσης στο Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας!

Μία νύχτα μυστηρίου και δράσης στο Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας!

Μουσείο Κοτσανά

Το Μουσείο Κοτσανά- Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας διοργανώνει μία νύχτα μυστηρίου και δράσης για παιδιά από 6 έως 12 ετών.

 

Τα Σάββατα 6 και 13 Ιουλίου, το Μουσείο Κοτσανά- Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας καλεί τους μικρούς φίλους από 6 έως 12 ετών να περάσουν μία ολόκληρη νύχτα στο Μουσείο και να νιώσουν αρχαίοι Έλληνες, μέσα από πρωτότυπες και δημιουργικές δράσεις που θα τους συναρπάσουν. Το πρόγραμμα της βραδιάς, ψυχαγωγικό και διαδραστικό παράλληλα περιλαμβάνει τα εξής: Ξενάγηση στην έκθεση, συμμετοχή σε ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα που εκπονήθηκαν από καταρτισμένους παιδαγωγούς μουσείων, ψυχαγωγική δράση μυστήριου, διανυκτέρευση και φυσικά πρωινό.

 

Το ταξίδι θα ξεκινήσει στις 20:00 με την υποδοχή των παιδιών και τη ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου. Έπειτα οι επισκέπτες θα κληθούν να δημιουργήσουν το δικό τους έργο, εμπνευσμένοι από όσα έχουν δει. Ο αυτοσχεδιασμός θα συνδέεται με μουσική, ποίηση, εικαστικά και παιχνίδια. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει δείπνο ανάμεσα στις εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων. Μουσείο Κοτσανά

 

Το φανταστικό μέρος της βραδιάς ξεκινάει έπειτα. Το “νυχτερινό” μουσείο γίνεται χώρος μυστηρίου και ψυχαγωγίας! Οι μικροί επισκέπτες θα καλεστούν να εντοπίσουν τον χαμένο Τετράντα του Ιππάρχου, τον οποίο έκρυψε η γλαύκα της θεάς Αθηνάς. Ήρθε η ώρα οι μικροί ντετέκτιβ να λύσουν το μυστήριο! Έπειτα θα κοιμηθούν στρωματσάδα στο Μουσείο και το πρωί το ευφυές ξυπνητήρι του Πλάτωνα θα τους ξυπνήσει! Κάθε παιδί πρέπει να έχει μαζί του: άνετα ρούχα, υπνόσακο, παντόφλες, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα και φακό.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής: 211 411 0044

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.