Home / Beauty  / Μία εναλλακτική λύση ρετινόλης από τη La Mer

Μία εναλλακτική λύση ρετινόλης από τη La Mer

La Mer
Η αναπλαστική κρέμα νυκτός της La Mer είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλεγμα ανανέωσης που προέρχεται από τη θάλασσα.

 

Το πολυτελές brand περιποίησης του δέρματος ξεκίνησε να στοχεύει ακόμα περισσότερο στη βραδινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου, παρουσιάζοντας τη νέα κρέμα νυχτός του με ένα καινοτόμο συστατικό. Η Rejuvenating Night Cream είναι εμπλουτισμένη με MRA-3, ένα νέο σύμπλεγμα ανανέωσης της επιδερμίδας το οποίο προέρχεται από τη θάλασσα, με τη La Mer να το περιγράφει ως μία “εναλλακτική λύση της ρετινόλης”.

 

MRA-3, η εναλλακτική λύση ρετινόλης της La Mer

 

Το MRA-3 είναι μια συμπυκνωμένη τριάδα συστατικών με βάση τη θάλασσα, που αποτελείται από ένα διπλό εκχύλισμα από θαλάσσιο μάραθο αναμεμειγμένο με ισχυρά καφέ φύκια. Η La Mer υποστήριξε ότι μαζί μπορούν να προσφέρουν αντιγηραντικά αποτελέσματα,.χωρίς τον συμβιβασμό του ερεθισμού και της περιόδου προσαρμογής που συνδέεται με τη ρετινόλη. Τα βασισικά συστατικά της Rejuvenating Night Cream ολοκληρώνει το χαρακτηριστικό συστατικό του πολυτελούς brand, Miracle Broth.

 

 La Mer

 

Οι επιστήμονες της La Mer μελετούν το Miracle Broth για πάνω από 25 χρόνια και πιο πρόσφατα,.τις ισχυρές επιδράσεις του στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας ανανέωσης της επιδερμίδας τη νύχτα. Αυτή η πρωτοποριακή έρευνα οδήγησε τη La Μer στη δημιουργία της νέας.κρέμας νυκτός Rejuvenating Night Cream, η οποία εισάγει τη θαλάσσια φυτική δραστική ουσία MRA-3,.για να συμπληρώσει το Miracle Broth και να επιταχύνει τη λειτουργία επιδιόρθωσης του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

“Η νέα φόρμουλα υιοθετεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της βραδινής ρουτίνας.της επιδερμίδας – συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ‘pillow proof’ υφής και ενός συστήματος απόδοσης που επιτρέπει τη γρήγορη απορρόφηση της κρέμας από την επιδερμίδα,.με αποτέλεσμα την υψηλή απόδοση που φέρει την υπογραφή της La Μer”, δήλωσε η CEO του brand, Sandra Main.

 

 

 

Η Rejuvenating Night Cream είναι από σήμερα διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της La Μer.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada