Home / Fashion  / Λινό: Το summer chic στα καλύτερά του!

Λινό: Το summer chic στα καλύτερά του!

λινό

Κάθε καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα έχει κομμάτια από λινό ύφασμα. Αέρινα, δροσερά και πάντα elegant!

 

Το λινό ύφασμα είναι από τις καλύτερες επιλογές για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Η κομψότητα που αποπνέει είναι μοναδική και το κάνει να ξεχωρίζει μεταξύ των υπόλοιπων καλοκαιρινών υφασμάτων. Είναι αέρινο και δροσερό και γι’ αυτό μας επιτρέπει να φορέσουμε maxi γραμμές και στις υψηλές θερμοκρασίες. Τα λινά πουκάμισα ή φορέματα μάς χαρίζουν άνεση και αβίαστη κομψότητα. Συνδυάζουμε ένα λινό φόρεμα με αρχαιοελληνικά σανδάλια. Φοράμε το λινό πουκάμισό μας με το μαγιό και ένα relaxed shorts. Και πετυχαίνουμε εύκολα stylish looks, που ξεχωρίζουν!

 

Με το λινό ύφασμα, το δέρμα μας αναπνέει, αντιμετωπίζουμε την υγρασία και έχουμε την όρεξη να δημιουργήσουμε όμορφες εμφανίσεις. Φυσικά, με τα λινά κομμάτια μπορούμε να απογειώσουμε και ένα boho inspired outfit, προσθέτοντας ένα 70s καπέλο και top και αξεσουάρ με κρόσσια. Μπορούμε, επίσης, να το συνδυάσουμε με τα έντονα χρώματα του καλοκαιριού. Τα λινά υφάσματα σε earthy τόνους λειτουργούν σαν ένας καμβάς, πάνω στο οποίο θα δημιουργήσουμε τα καλύτερα looks και αυτό το καλοκαίρι.

 

Το λινό ύφασμα απογειώνεται σε αυτά τα κομμάτια που σας προτείνουμε!

 

Access Fashion

 

H&M

 

Marks & Spencer

 

Zara

 

Gabriela Hearst

λινό

 

Loro Piana

λινό

Lisa Marie Fernandez

λινό

 

Κεντρική εικόνα: Emili Sindlev Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.