Home / Beauty  / Κυκλοφόρησε η νέα Chiara Ferragni make up collection!

Κυκλοφόρησε η νέα Chiara Ferragni make up collection!

Chiara Ferragni make up

Είναι διαθέσιμη από σήμερα η καινούργια Chiara Ferragni make up collection και είναι όσο εντυπωσιακή την περιμέναμε!

 

 

Η πιο διάσημη fashion influencer είναι ασταμάτητη! Το brand που έχει δημιουργήσει ενημερώνεται συνεχώς, κυκλοφορώντας νέες και εντυπωσιακές συλλογές. Λίγο πριν υποδεχτούμε τον Απρίλιο, μας βάζει σε spring mood, με την καινούργια Chiara Ferragni make up collection. Ιδανική για να δημιουργήσουμε τόσο το casual μακιγιάζ μας, όσο και το πιο glamour για τις βραδινές μας εξόδους. Και φυσικά δεν μας ενθουσιάζει μόνο τα προιόντα, αλλά και το special packaging τους. Με glitter, girly και stylish!

 

 

Η extreme pink και green παλέτα ματιών με έξι ευέλικτες αποχρώσεις, glam και αστραφτερές. Έχει υψηλές φόρμουλες χρωματισμού, περιέχει matte και metallic χρώματα για να εκφραστείτε τέλεια σε κάθε περίσταση. Κάθε απόχρωση εφαρμόζεται εύκολα με πινέλα ή δάχτυλα. Χρησιμοποιείστε τις σκιές της νέας Chiara Ferragni make up collection και δώστε βάθος στο βλέμμα σας. Αποχρώσεις για να παίξετε με τις αντανακλάσεις του φωτός και κάντε την εμφάνιση σας αξέχαστη.

 

Chiara Ferragni make up

 

Στην καινούργια συλλογή θα βρείτε δύο νέα κραγιόν, σε κόκκινη και καφέ απόχρωση, lips για τα μάγουλα, highlighting bronzer, liquid eye shadows, gloss και μολύβια χειλιών. Δώστε στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ σας το glam που ονειρεύεστε. Ανακαλύψτε τη φανταστική σειρά στο official site.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.