Home / Beauty  / Κρέμες κυτταρίτιδας που μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα

Κρέμες κυτταρίτιδας που μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα

Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσουμε την κυτταρίτιδα; Όχι! Ωστόσο, οι κρέμες κυτταρίτιδας μπορούν να τη μειώσουν;

 

Ένα θέμα ομορφιάς που έρχεται στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι αυτό της κυτταρίτιδας. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι δεν πρέπει να είναι θέμα, καθώς είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Σχεδόν κάθε γυναίκα στον κόσμο έχει κυτταρίτιδα, σε μικρό ή μεγάλο ποσοστό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί ή να φύγει, σχεδόν ακατόρθωτο, καθώς δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στη φύση. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος να τη μειώσουμε μέσα από τις κρέμες κυτταρίτιδας αρκεί να τις χρησιμοποιείτε με συνέπεια.

 

Περιέχουν καφεΐνη, ρετινόλη και πεπτίδια. Δερματολόγοι και χρήστες επισημαίνουν ότι έχουν μία μείωση, αλλά ποτέ δεν πρέπει να περιμένουμε θαύματα. Είναι κάτι απόλυτα ανθρώπινο, υγιές και φυσιολογικό η επιδερμίδα μας να αλλάζει. Φυσικά όταν δεν μας αρέσει κάτι μπορούμε να βρίσκουμε τρόπους να το βελτιώσουμε, αλλά δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω ούτε να μειώνει το self love μας κάτι που δεν είναι στο χέρι μας.

 

Advanced Body Creator Super Slimming Reducer από Shiseido

 

Vinosculpt Lift & Firm Body Cream από Caudalie

 

Brazilian Bum bum cream από Sol de Janeiro

 

Celluli Eraser Concentré réducteur de cellulite visible από Biotherm

 

Le Sculpteur από Sisley Paris

 

Masvelt Advanced body shaping cream από Clarins

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.