Home / Family  / Καλοκαιρινές λιχουδιές που θα δροσίσουν τον σκύλο σας

Καλοκαιρινές λιχουδιές που θα δροσίσουν τον σκύλο σας

Καλοκαιρινές λιχουδιές
Νόστιμες, δροσιστικές, μα πάνω από όλα ασφαλείς καλοκαιρινές λιχουδιές που θα κρατήσουν ενυδατωμένο τον σκύλο σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. 

 

Οι μεγαλύτερες ημέρες, οι μακρές βόλτες στην παραλία και τα ατελείωτα παιχνίδια.στην άμμο είναι μερικά από τα πράγματα που λατρεύουμε να κάνουμε παρέα με τους τετράποδους φίλους μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ωστόσο, αυτές τις υπέροχες στιγμές διασκέδασης έρχεται να σταματήσει η ζέστη. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να.αποδειχθούν εξαιρετικά επικίνδυνες για τα κατοικίδιά μας, προκαλώντας δυσάρεστες παρενέργειες και προβλήματα υγείας -όπως η θερμοπληξία. Καθώς αδυνατούν να ιδρώσουν, οι σκύλοι μπορούν να αντιμετωπίσουν τη ζέστη.μέσω του λαχανιάσματος και να απελευθερώσουν τη θερμότητα που βρίσκεται στο σώμα τους μέσω των μαλακών τους σημείων όπως η μύτη και οι πατούσες τους. Αλλά αν ένας σκύλος ζεσταθεί πολύ, αφυδατωθεί ή δυσκολεύεται να ρυθμίσει τη θερμότητα.του σώματός του, τα πράγματα μπορεί να γίνουν γρήγορα επικίνδυνα.

 

Ωστόσο, εκτός από τις συμβουλές αντιμετώπισης της ζέστης, μπορείτε να.επαναφέρετε τη φυσιολογική θερμοκρασία του σώματος του σκύλους σας με καλοκαιρινές λιχουδιές. Ποιες είναι οι πιο ασφαλείς λιχουδιές για τους τετράποδους φίλους μας;

 

 

Παγωμένο καρπούζι: Πολλά φρούτα και λαχανικά, όπως τα σταφύλια και οι ντομάτες, μπορεί να είναι τοξικά για τους σκύλους. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά που δεν είναι μόνο ασφαλή αλλά και θρεπτικά και ενυδατικά. Το καρπούζι περιέχει πάνω από 90% νερό, γεγονός που το καθιστά την ιδανική λιχουδιά για να προσφέρετε στο σκύλο σας κατά τη διάρκεια μίας ζεστής ημέρας. Για να δημιουργήσετε την τέλεια δροσιστική λιχουδιά, κόψτε το καρπούζι σε μικρά κομματάκια, τοποθετήσετε τα.στην κατάψυξη και, έπειτα, προσφέρετέ τα στο σκύλο σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Αγγούρι: Τα αγγούρια αποτελούν ιδανικές καλοκαιρινές λιχουδιές για την ενίσχυση της ενυδάτωσης και έχουν.πολύ λίγες θερμίδες, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετική επιλογή για σκύλους. Περιέχουν επίσης βιταμίνες K και C, καθώς και μαγνήσιο, τα οποία υποστηρίζουν τη συνολική υγεία. Μπορείτε να τα κόψετε σε μικρά κομμάτια και να τα τοποθετήσετε στο ψυγείο, έτσι ώστε ο τετράποδος φίλος σας να έχει πάντοτε εύκαιρη μία δροσιστική λιχουδιά.

 

Σπιτικές γρανίτες με φρούτα και γιαούρτι: Μία ακόμα δροσιστική καλοκαιρινή.λιχουδιά αποτελούν οι σπιτικές γρανίτες με φρούτα και γιαούρτι. Αναμείξτε μικρά κομμάτια φρούτων που είναι ασφαλή για τον σκύλο (τα βατόμουρα και οι φράουλες είναι εξαιρετικές επιλογές) με γιαούρτι χαμηλών λιπαρών. Γεμίστε ένα καλούπι γρανίτας με τα υλικά τις επιλογής σας και καταψύξτε τα. Φυσικά, θα πρέπει πάντοτε να έχετε στον νου σας να αφαιρείται το ξυλάκι, αφού μπορεί να τραυματίσει τον σκύλο σας.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada