Home / Family  / Καλοκαιρινές εκδηλώσεις για παιδιά από το Δήμο Αθηναίων!

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις για παιδιά από το Δήμο Αθηναίων!

Ο Δήμος Αθηναίων: Χώρων Πολιτισμού του ΟΠΑΝΔΑ οργανώνει καλοκαιρινές εκδηλώσεις για τα παιδιά. Δείτε τι περιλαμβάνεται!

 

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι υπέροχο! Πώς; Ο Δήμος Αθηναίων: Χώρων Πολιτισμού του ΟΠΑΝΔΑ υποδέχονται τα παιδιά για να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά πρόγραμμα, με ελεύθερη συμμετοχή! Διοργανώνει δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα για τους μικρούς μας φίλους και όλη την οικογένεια, που θα υλοποιηθούν από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), από 6 Ιουνίου έως 7 Σεπτεμβρίου 2024, στις Βιβλιοθήκες, στους πράσινους κήπους και τις αυλές των Μουσείων και των Χώρων Πολιτισμού του.

Το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης “Αγγελική Χατζημιχάλη”, το Ψηφιακό Μουσείο Ακαδημίας Πλάτωνος, η Πινακοθήκη, το Κέντρο. Τεχνών, το Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα” και οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Αθηναίων υποδέχονται παιδιά ηλικίας από 4 έως. 12 ετών με τις οικογένειές τους για να αξιοποιήσουν ποιοτικά, δημιουργικά αλλά και διασκεδαστικά τον ελεύθερό τους χρόνο. Καλούν τα παιδιά να κάνουν βουτιά στην τέχνη και να κάνουν τις φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις τους μαγικές, μέσα από τον μαγικό κόσμο των βιβλίων και της φύσης. Κάνοντας κλικ εδώ θα ανακαλύψετε το ακριβές πρόγραμμα του.Δήμου για να επιλέξετε την εκδήλωση που επιθυμείτε να συμμετάχετε με την οικογένειά σας.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία σχεδιάστηκαν και θα υλοποιηθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΠΑΝΔΑ, προσφέρονται δωρεάν.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.