Home / Fashion  / Καλοκαίρι σημαίνει Jacquemus

Καλοκαίρι σημαίνει Jacquemus

Το brand που έγινε συνώνυμο του καλοκαιριού κυκλοφορεί μια Jacquemus exclusive collection, για το καλοκαίρι.

 

Ο Simon Porte Jacquemus έχει αναδειχθεί ως ένας από τους πιο εκπληκτικούς designers της γενιάς του. Με ένα έντονο πάθος απέναντι στη μόδα και με μια “αγνή” αγάπη απέναντι το κοινό του, ο Simon έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Έχοντας αδυναμία στο καλοκαίρι, τον ήλιο, τα λουλούδια, τα 80s και τα χρώματα, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το φετινό καλοκαίρι. Η καινούργια Jacquemus collection έχει ότι έχουμε ονειρευτεί για τα καλοκαιρινά μας σύνολα.

 

Courtesy of Mytheresa

 

Καλωσορίζοντας το καλοκαίρι, ο σχεδιαστής μας χαρίζει μαγευτικά κομμάτια, ιδανικά για μέρα και νύχτα. Πετυχαίνοντας στο μέγιστο το φημισμένο casual chic, θέτει ως πρωταγωνιστές το φούξια και το πορτοκαλί. Cocktail dresses, blazers, tops, wrap shirts, shorts και mini φούστες σε πλεκτό και λινό. Τα πιο fashionable και hot κομμάτια και υφάσματα για το φετινό καλοκαίρι, που θα σε κρατήσουν super stylish.

Courtesy of Mytheresa

 

Από τη συλλογή δε θα μπορούσε να λείπει η Le Chiquito bag, συνδυασμένη με ροζ lace-up heels. Σήμερα κάνει πρεμιέρα η συλλογή, την οποία μπορείτε να ανακαλύψετε εδώ.

 

Courtesy of Mytheresa

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.