Home / Family  / Ιt’s time!!! H χριστουγεννιάτικη Mariah Carey έγινε Barbie!

Ιt’s time!!! H χριστουγεννιάτικη Mariah Carey έγινε Barbie!

Ξέρουμε πως με το που ακουστεί η φράση “Ιt’s time!” από τη Mariah Carey τα Χριστούγεννα είναι ήδη εδώ! Aυτή τη φορά με την Barbie εκδοχή της!

Κάθε χρόνο, με το που τελειώσει το Halloween ανυπομονούμε να ακούσουμε τη χαρακτηριστική κραυγή της Mariah Carey, να μας φωνάζει “Ιt’s time!”, σηματοδοτώντας την έναρξη των Χριστουγέννων. Τα σκετσάκια που συνοδεύουν αυτήν την προτροπή είναι πάντα ευφάνταστα και σίγουρα μας φτιάχνουν το κέφι.

 

 

Φέτος, κάτι ακόμα ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη, ειδικά των φανατικών της Barbie, αφού η διάσημη τραγουδίστρια ανήκει πια στο πάνθεον της πιο αγαπημένης κούκλας. Το φόρεμα της Mariah είναι εμπνευσμένο από τα ρούχα που φοράει στην έκδοση του 2019.“Make My Dreams Come True Edition” του μουσικού βίντεο “All I Want for Christmas is You”.

 

 

 

 

Σχεδιαστής της κούκλας είναι ο Angel Kent. Η Barbie Mariah λάμπει μέσα στο αστραφτερό κόκκινο φόρεμα με το χαρακτηριστικό σκίσιμο,.ενώ οι shiny λεπτομέρειες ολοκληρώνουν την υπέροχη αυτή εμφάνιση. Φυσικά, κρατάει και μικρόφωνο κάνοντάς μας να φανταζόμαστε.ότι ακούμε από τα χείλη της τις χριστουγεννιάτικες επιτυχίες της!

 

 

 

Από τις 16 Νοεμβρίου στις 21:00 έως τις 17 Νοεμβρίου στις 20:59,.μόνο τα μέλη της Barbie Signature μπορούσαν να. αγοράσουν την κούκλα Barbie x Mariah Carey Holiday Celebration στο MattelCreations.com.

 

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η κούκλα θα είναι διαθέσιμη σε σγκεκριμένα καταστήματα, όπως τα Target, τα Walmart, καθώς και στο Amazon.com.

 

All we want for Christmas is… Barbie Mariah!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath