Home / Family  / “Ισχύς εν τη ενώσει” στο Νόησις!

“Ισχύς εν τη ενώσει” στο Νόησις!

“Ισχύς εν τη ενώσει”

Ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρουσιάζει το Νόησις με τίτλο “Ισχύς εν τη ενώσει” για παιδιά Γ’-ΣΤ’ Δημοτικού!

 

Θέλουν τα παιδιά σας να μάθουν να κάνουν την τέλεια βολή, την καλύτερη πάσα και το υψηλότερο άλμα; Να αποκτήσουν τη βέλτιστη απόδοση σε όποιο άθλημα κάνουν ή επιθυμούν να εξασκήσουν στο μέλλον; Τότε δεν πρέπει να χάσετε το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ισχύς εν τη ενώσει” από το Νόησις! Το νέο project αναφέρεται σε παιδιά Γ’- ΣΤ’ Δημοτικού. Σκοπός του είναι να απαντήσει σε τρία ερωτήματα! Ποια είναι αυτά; Μπορεί να υπάρξει αθλητισμός χωρίς θετικής επιστήμες; Μπορείς να επιτύχεις στον αθλητισμό χωρίς να γνωρίζεις φυσική, ανατομία, μαθηματικά και τεχνολογία; Η ψυχολογία και η διατροφή επηρεάζει την απόδοση;

Νόησις

Σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα θέλει να δώσει απαντήσεις το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Νόησις! 90 λεπτά βιωματικής εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας με θέμα την επιστήμη του αθλητισμού μέσα από το “Ισχύς εν τη ενώσει”! Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι η 6η και 7η μέρα του Απριλίου στις 17:00 και 12:00 αντίστοιχα. Χώρος διεξαγωγής: Βιβλιοθήκη, 1ος όροφος. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε και στο official site του Νόησις. Με ένα κλικ εδώ μπορείτε να κάνετε και την αίτηση συμμετοχής σας ηλεκτρονικά. Ο αθλητισμός συναντάει την επιστήμη σε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.