Home / Beauty  / Ιδέες για Easter nails που θα εντυπωσιάσουν!

Ιδέες για Easter nails που θα εντυπωσιάσουν!

Easter nails που

Βρήκαμε όλα τα Easter nails που μας βάζουν σε εορταστικό mood! Εσύ ποιο θα υιοθετήσεις το φετινό Πάσχα;

 

Καθώς αυτή η εβδομάδα φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το φετινό Πάσχα. Υπέροχος καιρός, φύση, ξεκούραση και στιγμές με οικογένεια και φίλους. Αυτές οι γιορτές μάς βρίσκουν σε ανοιξιάτικο mood και σε mood περιποίησης και ανανέωσης. Είναι η αφορμή για να αλλάξουμε το μανικιούρ μας και να υιοθετήσουμε ένα πιο ανοιξιάτικο. Τα φετινά Easter nails trends προτείνουν κυρίως λουλούδια, έντονα χρώματα, βούλες, ακόμα και λαγουδάκια, για πιο bold nail art. Όλα τα σχέδια, με εξαίρεση όσο έχουν bunnies, μπορούν να σας βγάλουν ασπροπρόσωπες όλη τη διάρκεια της άνοιξης!

 

Total floral look, λουλούδια μαζί με γαλλικό μανικιούρ, σχέδια με αποξηραμένα λουλούδια, παστέλ χρώματα με μαργαρίτες, total κόκκινο μανικιούρ, stickers με emojis, έντονες διαφορετικές αποχρώσεις σε κάθε χέρι και ιριδίζον προσθήκες. Συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για Easter nails που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις για το μανικιούρ σου. Τα floral prints φαίνεται να κυριαρχούν, αλλά χρειάζονται ένα ανατρεπτικό twist! Συνδύασε το λουλουδένιο μανικιούρ σου με ευφάνταστες προσθήκες που θα εντυπωσιάσουν!

 

Με μία μεγάλη ποικιλία nail looks διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο! Με μία μεγάλη ποικιλία nail looks διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.