Home / Fashion  / Ιδέες για πετυχημένα effortless looks!

Ιδέες για πετυχημένα effortless looks!

effortless looks

Ονειρεύεσαι effortless looks, που συνδυάζουν άνεση και στυλ; Σου έχουμε τη λύση με τις παρακάτω ιδέες!

 

Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να είναι άκρως ανοιξιάτικο! Ο καιρός γίνεται ο καλύτερος μας φίλος και μας παρακινεί να βγούμε από το σπίτι και να διασκεδάσουμε με φίλους και οικογένεια. Η άνοιξη έρχεται και μαζί της κάνει τη διάθεσή μας όλο και καλύτερη. Οργανώνουμε εξόδους στην πόλη, αλλά και εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς. Συνεπώς, αναζητούμε και το κατάλληλο style inspo, το οποίο πρέπει να περιλαμβάνει ένα πράγμα. Effortless looks, που θα συνδυάσουν στυλ και άνεση! Ιδέες.

 

Το αγαπημένο σας neutral tailored set είναι η πιο εύκολη λύση. Πρόσθεσε γήινους τόνους με statement αξεσουάρ και δώσε άνεση στο office look σου!

 

Οι ανάλαφρες και κομψές maxi φούστες αποπνέουν αυτό το αβίαστο στυλ που επιθυμούμε. Τα loafers και τα ανοιξιάτικα jackets θα ολοκληρώσουν το outfit! effortless looks

 

Αν είσαι λάτρης του minimal, επέλεξε τα αγαπημένα σου leather κομμάτια και συνδύασε τα με μία cream απόχρωση για ένα πιο ανοιξιάτικο αποτέλεσμα.

 

Φυσικά μπορείς να βάλεις total black! “Σπάσε” τις σκούρες αποχρώσεις με την προσθήκη υπέροχων prints!

 

Τίποτα πιο chic από ένα loose jean, ένα λευκό πουκάμισο, loafers και ένα statement μακρύ παλτό! effortless looks

 

Αν σκοπεύεις να βγεις τις πιο πρωινές ή βραδινές ώρες και φοβάσαι τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, φόρεσε ένα set από ελαφρύ knitwear μαζί με τα αγαπημένα σου sneakers!

 

Μερικά Y2K κομμάτια είναι ιδανικά γι αυτήν την περίοδο!

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.