Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Zoë Kravitz γίνεται ξανά μούσα του Anthony Vaccarello για το photo book της Saint Laurent

Η Zoë Kravitz γίνεται ξανά μούσα του Anthony Vaccarello για το photo book της Saint Laurent

Zoë Kravitz
Το νέο photo book του Anthony Vacarrello σε συνεργασία με τον φωτογράφο μόδας Henrik Purienne αποδεικνύει το γιατί η Zoë Kravitz είναι η απόλυτη γυναίκα Saint Laurent. 

 

Από τη στιγμή που ο Anthony Vaccarello ανέλαβε τα ηνία της Saint Laurent -τον Απρίλιο του 2016- άφησε για λίγο πίσω του το ομώνυμο brand του, προκειμένου να επικεντρωθεί στην “αναγέννηση” του γαλλικού οίκου. Στηριζόμενος στη φιλοσοφία του ιδρυτή του, Yves Saint Laurent, ο Anthony Vaccarello δημιούργησε τη δική του εκδοχή για τη γυναίκα Saint Laurent, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη φήμη του ως αρχιτέκτονας της κομψότητας. Από τη μέχρι τώρα πορεία του, καταλαβαίνει κάνεις ότι η τέχνη κυλάει μέσα στο αίμα του Βέλγου σχεδιαστή, αφού λειτουργεί ως καλλιτέχνης σε κάθε πτυχή της ζωής του. Και όπως κάθε καλλιτέχνης, έτσι και εκείνος έχει τις δικές του μούσες, από τις οποίες εμπνέεται για να δημιουργήσει.

 

Μία από τις πιο σημαντικές μούσες του, η Zoë Kravitz –η οποία αποτελεί εδώ και χρόνια το πρόσωπο για το άρωμα Black Opium- γίνεται τώρα έμπνευση για το επόμενο photo book της Saint Laurent, σε συνεργασία με τη SL Editions. Με τίτλο Zoë, το νέο φωτογραφικό βιβλίο αποτελεί το τρίτο κατά σειρά photo book του Anthony Vaccarello.σε συνεργασία με τον φωτογράφο μόδας Henrik Purienne, για χάρη του γαλλικού οίκου.

 

 

Τo βιβλίο αντικατοπτρίζει τη μακροχρόνια σχέση μεταξύ της ηθοποιού και του Anthony Vaccarello. Στην πραγματική ζωή, όπως και στη δουλειά της, η Kravitz ενσαρκώνει την αυτοπεποίθηση.και αναδεικνύει έναν σύγχρονη αισθησιασμό, στοιχεία που αποτελούν την ουσία της γυναίκας Saint Laurent.

 

 

Περιλαμβάνοντας πάνω από 100 σελίδες με μαγευτικές έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες,.το βιβλίο αποτυπώνει τη δυναμική προσωπικότητα της Kravitz μέσα από τον μαγευτικό φακό του Purienne. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τη γεμάτη αυτοπεποίθηση, παιχνιδιάρικη και επιβλητική γοητεία της, εξερευνώντας περιβάλλοντα.που κυμαίνονται από γαλήνιες παραλίες έως ζωντανούς δρόμους της πόλης, μεταξύ Παρισιού και Καλιφόρνιας. Εκτός από τη Zoë Kravitz, μέρος του βιβλίου αποτελεί και ο ηθοποιός Jeremy Allen White,.ολοκληρώνοντας τον ποιητικό και αισθησιακό χαρακτήρα του Henrik Purienne.

 

Zoë Kravitz

 

Η κυκλοφορία του photo book συνοδεύτηκε με μία ασπρόμαυρη ταινία μικρού μήκους,.η οποία αναδεικνύει τον αισθησιακό κόσμο της Zoë Kravitz, του Anthony Vaccarello και του Henrik Purienne. 

 

 

 

Το βιβλίο της Saint Laurent με μούσα τη Zoë Kravitz, φωτογραφημένο από τον ταλαντούχο.Henrik Purienne, είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στο ysl.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada