Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Virginie Viard αποχαιρετά τη Chanel

Η Virginie Viard αποχαιρετά τη Chanel

Η Creative Director του οίκου Chanel ανακοίνωσε ότι φεύγει από τον οίκο. Αποχαιρετάμε την ίδια μέσα από μερικά αγαπημένα celebs looks made in Chanel.

 

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια υπηρεσίας στον Γαλλικό οίκο, η Virginie Viard ανακοίνωσε την έξοδό της. Η ταλαντούχα σχεδιάστρια ήταν 25 χρόνια το δεξί και αριστερό χέρι του Karl Lagerfeld και όταν αυτός έφυγε από τη ζωή ανέλαβε τη θέση του για πέντε χρόνια, ως Creative Director. Aπό την αρχή της καριέρας της αποτέλεσε τον ορισμό της γαλλικής φινέτσας. Κατάφερε και να τιμήσει όσα δημιούργησε ο Karl, αλλά και να δώσει την προσωπική της σχεδιαστή ταυτότητα στον οίκο. Η τελευταία της συλλογή θα είναι η Haute Couture Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024/2025 και θα παρουσιαστεί στις 25 Ιουνίου στην Opera Garnier, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής. Ο οίκος την ευχαρίστησε εγκάρδια για τη συμβολή της στη Chanel, αλλά και στη μόδα γενικότερα.

 

Ο οίκος μέσα από τα δικά της μάτια καθόρισε τόσο τις red carpet εμφανίσεις, όσο και το street style. Η Virginie Viard έδωσε στους παραδοσιακούς κώδικες του οίκου μία σύγχρονη κομψότητα. Παρακάτω θα δείτε μερικά από τα celebs looks που ξεχωρίσαμε, κατά τη διάρκεια της θητείας της στον οίκο. Penelope Cruz, Margot Robbie, Lily Rose Depp, Naomi Campbell και.Kristen Stewart είναι μερικές από τις επώνυμες που είναι στενές φίλες και brand ambassadors του οίκου για πολλά χρόνια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/C7CGlQOAtUg/?img_index=1

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.