Home / Fashion  / Η Victoria Beckham κάνει το tuxedo το on the go outfit του καλοκαιριού

Η Victoria Beckham κάνει το tuxedo το on the go outfit του καλοκαιριού

Η Victoria Beckham
Για την Pre-Collection του brand της, η Victoria Bechkam αναδεικνύει τον seasonless χαρακτήρα του tuxedo.

 

Πολυτέλεια και κομψότητα. Αυτά είναι τα δύο στοιχεία που μπορούν να χαρακτηρίσουν με ακρίβεια τις δημιουργίες της Beckham. Όπως και η ίδια, έτσι και το brand της,.επικεντρώνεται σε minimal ready-to-wear κομμάτια, τα οποία μπορούν να φορεθούν εύκολα σε κάθε περίσταση. Για την S/S 2025 Pre-Collection, η Victoria Beckham προσπάθησε να εξερευνήσει το “τελετουργικό” του ντυσίματος, ως μία καθημερινή ρουτίνα αυτοέκφρασης. Με τη νέα της συλλογή, η σχεδιάστρια επεκτείνει την ιδέα του ντυσίματος ως “τελετουργικό”,.δημιουργώντας μία ολοκληρωμένη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα για όλες τις περιστάσεις, η οποία δίνει έμφαση στην αβίαστη κομψότητα.

 

 

Το πρωταγωνιστικό κομμάτι της Pre-Collection δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το grain de poudre tuxedo, ένα κομμάτι που αγαπά περισσότερα από όλα η ίδια η Victoria Beckham στην καθημερινότητά της.Για μένα, αυτήν την εποχή του χρόνου, αν χρειαστεί να πάω σε ένα καλοκαιρινή πάρτι, θέλω να φοράω ένα σμόκιν”, ανέφερε η Beckham, επιβεβαιώνοντας ότι σχεδιάζει τόσο για τις δικές της ανάγκες, όσο και για τις ανάγκες των γυναικών που επιλέγουν να ψωνίσουν ξανά και ξανά από το brand της.

 

 Victoria Beckham

 

Για να ολοκληρώσει τη συλλογή, εκτός από το grain de poudre tuxedo, η σχεδιάστρια έφερε στο προσκήνιο ένα από τα πιο all time classic trends του καλοκαιριού. Τα slip dresses της Pre-Collection έρχονται σε ήσυχα χρώματα, όπως μαύρο και λευκό, αλλά και σε μία μεντή απόχρωση.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada