Home / Fashion  / Η Tiffany Lock συλλογή είναι για όλους

Η Tiffany Lock συλλογή είναι για όλους

Η Tiffany & Co παρουσίασε την Tiffany Lock genderless συλλογή, η οποία απευθύνεται σε όλους.

 

Τίποτα πιο εντυπωσιακό από μία Tiffany & Co συλλογή. Για την τελευταία της καμπάνια ανακοίνωσε με έναν φανταστικό τρόπο ότι η Bella Hadid είναι η νέα brand ambassador. Τώρα η διάσημη εταιρεία κοσμημάτων έκανε ένα βήμα παρακάτω και κυκλοφόρησε μία καινούργια genderless συλλογή. Μία collection που είναι για όλους με τίτλο Tiffany Lock. Πηγή έμπνευσης για τη συλλογή η ελευθερία να μοιραζόμαστε την αγάπη και τους βαθείς δεσμούς που δημιουργούμε με τους άλλους. Τα βραχιόλια της καινούργιας συλλογής είναι απλά και κομψά κομμάτια που αντιπροσωπεύουν την ενότητα.

 

 

Για αυτήν την τόσο ξεχωριστή Tiffany Lock συλλογή τα αξεσουάρ που επιλέχθηκαν έρχονται σε σχήμα που μοιάζει με γλυπτό. Είναι διαθέσιμα σε ροζ 18 καρατίων και σε yellow gold. Το σχήμα τους αντιπροσωπεύει την τρυφερότητα και κάθε κομμάτι φτιάχτηκε με αγάπη και συνδυάστηκε με λευκά διαμάντια. Μάλιστα, το βραχιόλι Lock είναι διαθέσιμο και σε κίτρινο μασίφ χρυσό 18 καρατίων για όσους αναζητούν ένα πιο διακριτικό statement κομμάτι.

 

Το μοντέλο Imaan Hammam και ο skater Tyshawn Jones πρωταγωνιστούν στη συναισθηματικά εντυπωσιακή καμπάνια για την Tiffany & Co collection. Χρησιμοποιούν την κίνηση για να τονίσουν τη σημασία της σύνδεσης μέσα από τις κοινές εμπειρίες. Η νέα συλλογή θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.