Home / Fashion  / Η SZA σχεδιάζει τα δικά της Crocs!

Η SZA σχεδιάζει τα δικά της Crocs!

Η SZA δίνει τη δική της άποψη για τα περίφημα Crocs, σχεδιάζοντας μοναδικά κομμάτια, για καλό σκοπό. Ανακαλύψτε την καινούργια συλλογή!

 

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2021 με ένα Twitter. Η τραγουδίστρια SZA ρώτησε τους fans της αν θα φορούσαν τα Crocs σχέδια που θα ετοίμαζε. Πριν λίγο καιρό, ένα story της Kim Kardashian μάς έδωσε μία κλεφτή ματιά σε όσα ετοιμάζει η διάσημη τραγουδίστρια με το φημισμένο brand. Πλέον, η συνεργασία SZA X Crocs είναι διαθέσιμη στο κοινό. Η καλλιτέχνις ανανέωσε τις σιλουέτες Crocs Classic Clog και Crocs Classic Slide με πρωταγωνιστή το εφέ ξύλου.

 

 

Κάθε ζευγάρι συνοδεύεται από προσαρμοσμένα γούρια Jibbitz, εμπνευσμένα από την προσωπικότητα και το vibe της SZA. Παράλληλα, η συνεργασία της τραγουδίστριας με τα Crocs είναι και μία ωδή στον Μήνα Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία. Μέρος της κυκλοφορίας είναι και η συνεργασία με μία ομάδα εμπνευσμένων κοινωνικών υποστηρικτών. Ανάμεσά τους η Sage Adams, η Yaris Sanchez και ο Donté Colley, που υποστηρίζουν την ψυχική υγεία των έγχρωμων ατόμων.

 

 

Η μάρκα υποδημάτων και η SZA έχουν δεσμευτεί ότι θα δωρίσουν μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των SZA X Crocs στο Sad Girls Club, στο Ίδρυμα Boris Lawrence Henson και στην Εθνική Συμμαχία για την Ψυχική Ασθένεια, για να υποστηρίξουν περαιτέρω όσους έχουν ανάγκη. Ανακαλύψτε εδώ τα σχέδια, ενισχύστε έναν καλό σκοπό και φέρτε good vibes στη ζωή και το στυλ σας!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.